Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
maly-gls HF MEMBER pony Tomaszów | 2007-04-10 21:28:33 witam ja osobiście mam je zamontowane i sprawa montarzu jest naprawde bardzo łatwa a siłowniki wystarczają od poloneza z tylnej klapy oczywiście ja mówie o ponym ja mam zamątowane dwa z tego względu aby po 1 nie przeginała się maska po2 musiały być dwa poto żeby nie oddzielała się dokładka wlotu pow która jest zamątowana a najlepiej to obejżyj fotki mojego ponego to sobie zobaczysz pozdro |
klodek HF MEMBER Getz z LPG Wrocław | 2007-09-17 15:19:01 hej.
znalazłem faceta który sprzedaje teleskopy do maski przedniej dla Getza z rocznika '04 Zarzeka sie ze to są dokładnie do tego auta. Jedynym problemem jest cena jaką podał... 62zł/sztuka gdzie wszyscy zalecają dwie sztuki :| wiec 124+ przesyłka... trochę za dużo :| Jak znajdę chwilkę to podskoczę do Jacky auto sport, bo słyszałem ze są uniwersalne po 50zł/ kpl. pozdrawiam |
zbyszkoz HF MEMBER Hyundai Getz Dąbrowa Górnicza | 2007-09-24 13:24:17 Problem jest chyba nie tyle w samych teleskopach, co w mocowaniu. Nie widzę miejsca, gdzie mogłyby być mocowane oryginalne. Kłodek daj znać, co wymyślisz...... |
klodek HF MEMBER Getz z LPG Wrocław | 2007-09-30 12:02:42 Witam
Mocowania teleskopów pasują idealnie w "śruby" Jedna na masce, druga w błotnik przy reflektorze. (wystarczy wykręcić i wkręcić) Byłem D&W i powiedzieli mi cenę 60zł/sztuka Za to na rynku są teleskopy uniwersalne, podajecie długość amorka i skok, tylko nikt nie jest zainteresowany pomocą... Na chwile obecną nie kupuje, ale jeśli ktoś sie zdecyduje to na "priv" użyczę wszystkie moje kontakty w tej sprawie. Pozdrawiam |
klodek HF MEMBER Getz z LPG Wrocław | 2007-10-01 22:21:52 znalazłem tez "uniwersalne" długości 44cm po rozłożeniu, 30cm po złożeniu. cena 69 + przesyłka = około 85zł (w ciągu 10dni można zwrócić towar bez podania przyczyny)
Mając uniwersalne trzeba sie liczyć z tym, że prawdopodobnie będzie trzeba nawiercać, nawiert zakonserwować itp. poważnie zastanawiam sie czy nie lepiej dołożyć 35zł i mieć dokładnie do tego modelu :/ Hmmmmm... czy ktokolwiek montował uniwersalne ?? |
zbyszkoz HF MEMBER Hyundai Getz Dąbrowa Górnicza | 2007-10-19 12:08:53 Klodek, jak sytuacja? założyłeś już coś? Jesli tak, to pokaż fotki |
Remlen HF MEMBER Hyundai GETZ Poznań | 2007-10-22 06:50:04 A po co WAM to? Tak często otwieracie pokrywę komory silnika że jest to niezbędne ? |
klodek HF MEMBER Getz z LPG Wrocław | 2007-10-22 15:40:18 chwilowo brak funduszy
Ceny kosmiczne... Trzeba troszkę poczekać |