Cordoba - skrzynia problem !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A wiec tak jadac swoim seatem 1,4 94' wyprzedzajac na V biegu nagle mi go wybilo , kiedy go probowalem wlozyc to nie wchodzil , pozniej byla tylko V a tearz juz nawet nie probuje. Koleszka w seacie takim jak moj mial niedawno podobne zdarzenie efekt jest taki ze jezdze caly czas bez piatego biegu czy ktos wie moze co sie stalo ? Od czego zaczac za bardzo nie chce rozbierac skrzyni i patrzec bo nie mam na to czasu i samochod jest mi caly czas potrzebny koszt wstawienia drugiej skrzyni tez mnie raczej odstrasza czy ktos z tym sie spotkal i wie co jest tego przyczyna , i jakie oczywiscie sa tego koszty Z gory bardzo dzikeuje gdyz kazda informacja jest bardzo cenna . Pozdrawiam Robcio

nikt z tym sie nie spotkal nigdy nie slyszal nic a nic ??

moze synchronizator

tez tak podejrzewam ale wiesz w ciemno nie bede rozbieral puki nei mam drugiego samochodu myslalem ze ktos sie z tym spotkal ale mniejsza w to poradze sobie jakoz w moim klimacie arktycznym juz zamarzaja mi zamki w cordobce to chce tylk ozapytac gdzie dostales koelszko ten olej do maszy ndo szycia bo po pzreczytaniu postow o tym to ten sposob wydaej mi sie najnormalniejszy

olej do maszyn dostałem w sklepie rolniczym i z ogolnym sprzetem do domu heh

czy to normalne ze jak napuscilem tego oleju to torche jego mi kapalo mi z drzwi
??

no to jst normalne jak napusciles duzo nie ma coo sie przejmowac

nie bo tak wlasnei myslalem czy on moze ma tam zostac w zameczku czy cos ale jak tak mowisz to ok i pierwsze wrazenie rewelka dzieki koleszko