Kto wie coś o zestawach naprawczych do kół

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jakoś nie mam zaufania do takiego sprzętu, ale chętnie zamienił bym miejsce po kole na głośnik basowy
ale czy taki preparacik da rade w sytuacji awaryjnej ? czy nie będzie potem problemu z naprawą przebitej opony u wulkanizatora?

Z góry dzięki za opinie

[ wiadomość edytowana przez: on-driver dnia 2007-12-08 17:51:57 ]

Nie ma problemu z naprawą, spokojnie można to wyczyścić. Nie miałem okazji użyć, chociaż wożę to od kilku lat. Ale ile testów nie czytałem, to było że jest (w sytuacji awaryjnej oczywiście, trzeba to naprawić) OK. Daje ciśnienie pozwalające na spokojną dalszą podróż, a jakie to już zależy od rozmiaru opony.

ja ostatnio testowalem po polrocznym wozeniu w aucie srodek to CRC ten mniejszy nie pamietam ideksu kosztowal mnie jakies 20scia pare zlotych i kolo 13 napompowal spokojnie smigam juz tak prawie m-c i wcale nie usmiecha mi sie jechac do wulkaniztora kolo w domu do pompowalem i tak trzyma elekancko.
Wydaje mi sie ze doputy ktos fegi nie pognie to wiekszosci przypadkow spokojnie zadziala

Cytat:
2007-12-07 19:21:01, on-driver pisze:
Jakoś nie mam zaufania do takiego sprzętu, ale chętnie zamienił bym miejsce po kole na głośnik basowy ale czy taki preparacik da rade w sytuacji awaryjnej (poprawione)? czy nie będzie potem problemu z naprawą przebitej opony u wulkanizatora? Z góry dzięki za opinie

Da rade jesli uszkodzenie nie bedzie duze (gwóźdź, wkręt, szkło wbite w bieżnik)
Jesli przetniesz bok opony to spray tego nie zalepi.