Pomocy BMW e34

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pomocy, może ktoś pomoże, jak najłatwiej mogę dostać sie do własnego auta?? miałem próbe włamu, rozwalono mi zamek od strony kierowcy ( nie dziala) od strony pasażera nie mogę otworzyć auta ( chyba ze względu na wyładowany akumulator-auto stało dość długi okres gdyż byłem za granicą) i teraz mam problem jak mogę się dostać do środka??? może ktoś zna jakiś sposób oprócz wybijania szyby??

Jeśli problem tkwi w akumulatorze to spróbuj podpiąć drugi akumulator "pod lampę".

spróuj od strony pasażera przekręcic kuczyk przy podniesionej klamce. u mnie tak właśnie robiłem. jak zamknąłem samochód bez ako też się nagłowiłem jak go otworzyc.

a w jaki sposób można podpiąć drugi akumulator pod lampę?? nigdy tego nie robiłem sorki ale w sprawach elektryki jestem laikiem

Ja nie otwierałem ale gdzieś na forum kiedyś znalazłem jak to zrobić by nie schrzanić czegoś.
Miałem też problem z otwarciem ale otworzyłem kluczykiem (po wielkim trudzie i męce).
Poszukaj na forum tym lub na innym. Za bardzo się nad tym nie rozpisywali by nie ułatwić złodziejom ale pokrótce był opis.

Ja miałem taki problem niedawno. Wkładasz kluczyk do drzwi pasażera i podnosisz klamkę potem próbujesz otwierać powinno zadziałać

wielkie dzięki koledzy za pomoc zadzialal ten sposób z klamka