[Scoupe] Klocki hamulcowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam.niedawno skonczyły mi sie klocki hamulcowe i wymieniłem na nowe i pojawiły sie problemy....
Otóż przy delikatnym hamowaniu strasznie piszczą a gdy konkretnie wdusze pedał toi szumią, drżą itp. Czasem jednak jak hamuje ostro jest wszystko ok..... Zrobiłem juz ok 2000 km i nie mogą sie dotrzec...
Jaka przyczyna??/ Czy kupiłem klocki jakieś tandetne??? Ich cena to 44zł wiec jakoś tanio dostałem....
pozdr

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2008-03-13 17:40:18 ]

Cytat:
2008-03-09 18:40:17, mongo15 pisze:
Czy kupiłem klocki jakieś tandetne??? Ich cena to 44zł wiec jakoś tanio dostałem.... pozdr

Sam sobie odpowiedziałeś.

Przy okazji, jakie klocki polecacie i gdzie można dostać najtaniej

Panowie nie przesadzajcie,ze to przez tanie klocki,ja w grudniu kupilem w promocji na allegro za 20zl klocki ,sa ok. nie piszcza.

od tego sprzedawcy te klocki,ale w swieta za 20zl byly

TAKA AUKCJA

[ wiadomość edytowana przez: maspex dnia 2008-03-09 23:18:28 ]

sa japonskie i maja atest

[ wiadomość edytowana przez: maspex dnia 2008-03-09 23:19:53 ]

Słuchajcie a co myslicie o tym:

nacinane tarcze Scoupe

Ciekaw jestem co to za dobrodziejstwo,bo nie slyszalem aby którakolwiek ze znanych i cenionych firm robila cos podobnego do Scoupe...i nie tylko(jest wykaz do jakich Hundai pasuja). Ciekawe....

Polecam Jurid'y.

A może coś więcej rozwiniesz?? Też nacinane???

musze zmienić klocki z przodu... można kupić przyzwoity komplet klocków na przód tak do 100zł

No ja kupiłem w inter carsie klocki Ferodo za ok.100zl. Dokładnie nie pamietam ceny bo to już było jakiś czas temu. Klocki miodzio,polecam