Podłaczenie PC - Polonez

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebuje wiadomości na temat podłaczenia PC z polonezem ma kabelki i programy i nie wiem jak połaczyć sie z abimexem . czy ktoś wie??Dziekuje za pomoc pozdrowionka

sorki ale moglbys jasnie sformulowac o co ci chodzi ?? przypuszczam ze chodzi ci o program i schemat kabla
gdzies na fso ptk byl walkowany temat -(powiem jeszcze tyle udzielilem sie i zostalem wysmiany)

[ wiadomość edytowana przez: rdt dnia 2003-03-18 16:57:22 ]

kabelek rdt - dziala dobrze. Ostatnio jezdzilem z podpietym lapsem

a jak go podłaczyć? który nr pinu w komie z którym kabelkiem?? prosze o pomoc !!

napisz do mnie na maila marcin@skc.com.pl to ci przysle schemat i programik a tak pozatym to powiedz skad zes wytrzasnal koncowke aldl bo ja w trojmiescie cos znalezsc nie moge ??

3Lite cieszy mnie to niezmiernie ale pamietasz moze ze bylismy podejrzani o "towarzystwo wzajemnej adoracji" i ze: "zaden bzdurny kabelek na 3 rezystorach NIE MA PRAWA dzialac "

Sorrry ale czlowiek sie stara jak moze (jak nie moze tez sie stara ) a tu takie komentarze i co z tego mam ................................niechec do tego typu tematow

p.s. aa jeszcze ............zdjalem gif kabla ze strony i nie ma tam juz schematu

[ wiadomość edytowana przez: rdt dnia 2003-03-18 22:35:28 ]

witam jestem tu nowy i szukam pomocy
posiadam POLONEZA TRUCKA z silnikiem 1.6 na ftrysku MONO-MOTRONIC MA-1.7 złącze serwisowe to gniazdo 3-pinowe... <żeńskie>
potrzebuje schematu dzięki któremu zrobie sobie kabel łączący auto z PC-tem program jakiego mam zamiar uzywać to: Bosch MonoMotronic MA17

pprosze o pomoc..

Witam kolege. Mam ten sam problem moze jeszcze większy bo nie posiadam ani schematu ani programu. Czy otrzymałek olega jakąś instruckję jak zrobić taki kabelek ?

Boscha diagnozuje sie jak kazdego VW to złącze OBD I potrzebny interfejs na maxie pełno takich na allegro i w necie programik jest na elektrodzie.