Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mkr TOYOTA DRIVER IS 200 & Lancer X Wrocław | 2008-04-12 15:44:31 Witam,
Niestety na motonews nie ma forum Mitsubishi, więc zwracam się do Was Chcemy kupić nowego Lancera z silnikiem 1,8 benzyna 140KM. Co o tym myślicie? Czy słyszeliście coś o Lancerach - jak z ich niezawodnością, itd? Mnie zachęca okres miedzyprzeglądowy 20tyśkm, 3 lata gwarancji oraz kraj produkcji - Japonia |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2008-04-12 17:58:50 ja ci powiem tyle że fajna fura
wiecej nie mam nic do powiedzenia |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | 2008-04-13 00:13:13 Ja powiem podobnie , niezla furka ,ale cos malo lancerow na drogach, czyzby cena ? |
Talus TOYOTA DRIVER Carina E / Evo '07 Mielec | 2008-04-13 00:38:13 albo nie jest taki fajny jak go na wyścigach widać
moje EVO fajniejsze |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | 2008-04-13 01:07:33 Osobowa wersja napewno nie jest taka fajna jak evo , no ale korzenie ma, to z niej robi fajne auto hehe |
mkr TOYOTA DRIVER IS 200 & Lancer X Wrocław | 2008-04-13 01:36:11
Cena jest o 10tyś niższa niż odpowiedniej Corolli, a nawet wyposażenie ma trochę wyższe Jak nam dzisiaj sprzedawca powiedział: Lancery robią w jednej fabryce w Japonii, niewielka część jest na Europę a jeszcze niewielka z tej niewielkiej części jest na Polskę. Mitsubishi zakłada sprzedaż 2000 Lancerów w 2008 roku i to ma być ich hit sprzedażowy. Jeśli stanie to na moim podjeździe, a raczej stanie, to będę opisywał jak się furka sprawuje - chyba, że mnie wygonicie z TFT |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2008-04-13 08:18:07 z TFT nikt cię bracie nie wygoni
kupuj lancerka i korzystaj z jego możliwości o jakim silniku myślisz?? |
mkr TOYOTA DRIVER IS 200 & Lancer X Wrocław | 2008-04-13 10:39:04
Fajnie Lancerek będzie mojego taty, ja zostaję przy moim IS'ie Silnik to 140-konna jednostka benzynowa 1,8 W przyszłą sobotę jeszcze tylko jazdę próbną chcemy sobie zrobić, bo mili jedynie 1,5 benzyniaka, a wersja 1,8 czeka na rejestrację A ja tak właśnie szukam po internecie czegoś, do czego można się przyczepić, bo czemu dobre japońskie auto z lepszym wyposażeniem jest tańsze od składanej w Turcji Corollki... |
Talus TOYOTA DRIVER Carina E / Evo '07 Mielec | 2008-04-13 10:49:17 może nadrobią sobie serwisami i częściami ?
to też może sprawdź |
mkr TOYOTA DRIVER IS 200 & Lancer X Wrocław | 2008-04-13 11:05:56 Pierwsza wymiana oleju po 1000km gratis, potem przeglądy kosztują 110zł + części.
Ja u tego człowieka serwisowałem yarisa i serwisuję Lexa - to jest jeden właściciel dwóch ASO i jestem zadowolony Dlatego przy szukaniu auta braliśmy pod uwagę tylko Toyotę, a potem dopiero przez przypadek przypomniałem sobie, że gość ma też Mitsubishi |
mkr TOYOTA DRIVER IS 200 & Lancer X Wrocław | 2008-05-05 21:10:29 Dzisiaj odbyłem jazdę próbną wersją 1,8 MIVEC.
Przebieg tego auta to jedyne 120km, więc nie był jeszcze dotarty, ale i tak wrażenia całkiem niezłe. Ma to przyspieszenie, podobnie jak w moim aucie trzeba Miśka wkręcić na wyższe obroty i wtedy jest ciekawie W środku jest na pewno ciszej niż w mondeo TDCi mk3 i myślę, że porównywalnie jak w Ave T22 1,8 którym ostatnio trochę przejechałem. Z moim nie porównuję, bo się nie da, dla mnie w każdym aucie teraz jest głośno Promień skrętu ma rewelacyjny - zawraca prawie w miejscu Co mi się rzuciło w oczy - bardzo ale to bardzo precyzyjna skrzynia biegów (szkoda że tylko 5-biegowa). Bardzo duży plus za tłumik - ma takie zacięcie sportowe, nie wiem jak to określić. W każdym razie fajnie pomrukuje przy niskich prędkościach obrotowych i całkiem ładnie burczy od 5000rpm Element sportowy, ale na pewno nie uciążliwy. Hamulce żylety Jeszcze jedna rzecz mi się rzuciła w oczy - wydaje mi się, że jakość użytych materiałów nie jest z najwyższej półki, jednak nic nie brzęczy, stuka, lata, jak to np. w nowych yarisach czy aurisach, po prostu wizualne doznania nie są rewelacyjne - chociaż może się czepiam, jednak dla kontrastu kierownica jest taka, że czuje się, jakbym prowadził jakąś luksusową limuzynę - super skóra, pełne sterowanie wszystkim, aluminiowe wstawki Zawieszenie dobrze tłumi nierówności. w środku jest wygodnie. No i tyle A obok testówki stał czarny Lancerek, który dzisiaj przybył do salonu a już niedługo wyjedzie z niego aby stanąć na naszym domowym podjeździe |