Szukam pomocy w krakowie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No wlasnie. poszukuje zakladu/osoby, ktora mialaby mozliwosc wykonania takiej oto konstrukcji w krakowie lub w bliskich okolicach. oczywiscie niedrogo.
mocowanie mam. chodzi o dogiecie i zespawanie rurek

rurki to ci dognie kazda wieksza firma hydrauliczna, a pospawanie to juz raczej mniejszy problem...

wiesz, najchetniej to oddalbym komus schemat i odebral wszystko juz gotowe

zapytam, bede wiedział wieczorem, c dokładnie masz?

dzieki rino.
mam ten zaczep ktory jest w gornej czesci konstrukcji. trzeba go bedzie wspawac jak juz wszystko bedzie podoginane

i jak rino, wiesz juz cos?

niestety kumpel sie nie podejmie, od poniedziałku zmienił prace i narazie ma zajob bo dopiero go wdrazaja we wszystko. Przykro mi ale nie pomoge

szkoda
w takim razie nadal potrzebuje wsparcia

na kiedy to potrzebujesz ??

nie spieszy sie narazie. musze najpierw skonczyc moto. potem sie zabieram za przyczepke. mysle ze 2-3 tyg to spokojnie.

Jak nie znajdziesz kogoś innego to daj znać, ale ja to najwcześniej za miesiąc, narazie próbuje pracę pisać

to dzienks. jednak poczekam ten miesiac no chyba ze ktos chetny sie jeszcze znajdzie

podeślij mi ta fotkę na priv bo coś imageshack zaniemógł

Pterock czy doczekamy sie rozliczenia z kasy klubowej?
widze że masz teraz nieco czasu,a to chyba dość ważna sprawa-zarówno dla klubu jak i dla Ciebie ...

przeciez pisze ze chce z akjlubowe hak zrobic czy cus jak skonczy to sie rozliczy

sluchajcie dziewczyny. za 2h wyjezdzam na tydzien. Jak do srody 09.04.08 nie podam dokladnego rozl to mozecie spokojnie mnie dojechac i zrobic mi bubu

PS. te sprawy zalatwiamy na klubowym a nie w moim watku

[ wiadomość edytowana przez: pterock dnia 2008-03-29 15:33:20 ]

[ wiadomość edytowana przez: pterock dnia 2008-03-29 15:35:44 ]

Cytat:
2008-03-29 15:32:51, pterock pisze:
sluchajcie dziewczyny. za 2h wyjezdzam na tydzien. Jak do srody 09.04.08 nie podam dokladnego rozl to mozecie spokojnie mnie dojechac i zrobic mi bubu PS. te sprawy zalatwiamy na klubowym a nie w moim watku [ wiadomość edytowana przez: pterock dnia 2008-03-29 15:33:20 ] [ wiadomość edytowana przez: pterock dnia 2008-03-29 15:35:44 ]

wiesz,jesteś na forum a do klubowego nie zaglądasz...