Jakie oponki ?? ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witajcie drodzy koledzy i koleżanki.

jako że zbliża sie okres letni i potrzeba zdjęcia zimowego okucia mojego rumaka jest coraz bliżej mam prośbę o podpowiedz jakie gumy letnie miał bym zainstalować. wybrałem sobie już pewne typy ale brak mi jakiegokolwiek rozeznania w tych oponkach wiec liczę na podpowiedzi od was:

moje typy to :

-Firestone TZ 200
-Fulda CaratProgresso
-Uniroyal Rallye 550

Z góry dzięki

Po wyglądzie bieżnika bierz Uniroyal Rallye 550 i słyszałem że dobre oponki

A u mnie pada śnieg

ja kiedys mialem continentale sport contact...ehh to byly czasy 98 rok

_
edit - zapomnialem dodac ze byly rewelacyjne

[ wiadomość edytowana przez: Durex dnia 2008-03-04 23:57:09 ]

Jak u mnie to po GoodYear-ach i Kleber-ach bez porównania są Dunlop-y i takie właśnie polecam.

Ja bym polecał uniroyal rainsport...dobra cena jeszcze lepsze właściwości! no i fajny wzór gumek

Zakupiłem Fuldę Ecocontrol ale jeszcze nie założone bo na razie śnieżek pada

Ja też się powoli przymierzam.Te Uniroyal Rainsport nawet fajnie wglądają,ja jeszcze zastanawiam się nad Dayton D 210 no i Toyo PX4 bądź T1-R.

[ wiadomość edytowana przez: kroczak dnia 2008-03-06 17:23:12 ]

Cytat:
2008-03-06 17:21:40, kroczak pisze:
Ja też się powoli przymierzam.Te Uniroyal Rainsport nawet fajnie wglądają,ja jeszcze zastanawiam się nad Dayton D 210 no i Toyo PX4 bądź T1-R. [ wiadomość edytowana przez: kroczak dnia 2008-03-06 17:23:12 ]

ja mam tak samo...

ktos kupowal na oponytanio.pl?

Cytat:
2008-03-06 17:29:12, koniuXR3i pisze:
ja mam tak samo... ktos kupowal na oponytanio.pl?

tak

a co myslicie o:
Michelin ENERGY SAVER

ja mam GoodYear Excellence i w moim odczuciu sa rewelacyjne.... i na suchym i na mokrym (szczegolnie sprawdzilem na zakretach) no i wybaczaja bledy kierowcy

Uniroyale są bardzo fajne. Mam je od tego sezonu u siebie i jestem z nich zadowolony.