Zderzak mk5 mk7

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
siema jak w temacie pytanie czy zderzak z mk5 bedzie pasował do mk7 bo nie jestem pewien ?

nie będzie, całkiem inaczej wygląda zderzak przy lampach. Odpada.

[ wiadomość edytowana przez: bobas_sk dnia 2008-02-13 22:06:27 ]

czy lampach ? o co chodzi ale mi sie wydaje ze bedzie pasowal poniewaz mk6 ma taki sam jak mk7 tylko mk7 nie ma tego rowka na listwe chrom i pod klapa ma takie wglebienie a mk5 jest podobny do mk6 tylko ze mk5 jest bardziej kant takie schody a nie zaokraglony jak mk67 chodzi mi dokladnie czy miejsce w ktorym sie go dokreca jest takie samo mowa tu o tych 2 bocznych srubkach po lewej i prawej + w bagazniku 2 x 2

wez też pod uwagę, ze mk5 i mk6 mają chyba takie same lampy [kanciate] a mk7 ma już takie zaokrąglone i to jest kolejny przykład ze nie podpasuje

wielkie sory zapomnialem napisac ze chodzi mi o tył a przod to wiem ze nie spasi

ale tutaj mowa chyba o tylnym zderzaku

Cytat:
2008-02-13 22:08:55, pebees pisze:
wielkie sory zapomnialem napisac ze chodzi mi o tył a przod to wiem ze nie spasi

WCZAS! ale lepiej późno niż wcale ale i tak nie podpasuje

tzn jakie sa problemy ? ale mk6 na 100% pasuje ?

technicznie bez problemu podpasuje. wszystkie mocowania są takie same. wizualnie to juz zupełnie inna bajka

głowy sobie nie dam uciąć bo jak szukałem zderzaka do mk7 i wpadł mi w oko tani mk6 to gość od zderzaków powiedział ze nie pasuję wizualnie i faktycznie była kaplica. Od mk5 nie spasuje na bank

[ wiadomość edytowana przez: bobas_sk dnia 2008-02-13 22:17:31 ]

ze wizualnie to wiem :d ale teraz juz nie wiem czy mk5 pasuje czy nie

no przecież Ci napisałem ze mocowania są takie same w mk5/6/7

a wiec z mk5 bedzie pasowal do mk7 tylko ze bedzie troszke bardziej wystawał tak ?

Cytat:
2008-02-14 13:47:18, pebees pisze:
a wiec z mk5 bedzie pasowal do mk7 tylko ze bedzie troszke bardziej wystawał tak ?

no raczej troche mniej bedzie wystawał. w mk7 jest bardziej wypukły niż w mk5

Tak poza głównym wątkiem, przedni od mk6 pasuje do mk7, miałem u siebie założony kiedyś, tylko góra jest prosta a nie jak w mk7 zaokrąglona na światła...

tył od mk5 pasuje do mk7 ale zderzak jest krótszy i bedzie sie konczył tam gdzie klapa co stwarza wrazenie pionowej ściany. przód zas tak jak pisze kolega jeden osiem d pasuje ale rózni się górą zderzaka, czyli "cyckami" miedzy lampy a gril.

heh no i wszystko jasne szkoda tylko ze nikt nie ma fot mk7 ze zderzakami mk5

Cytat:
2008-02-14 23:08:27, pebees pisze:
heh no i wszystko jasne szkoda tylko ze nikt nie ma fot mk7 ze zderzakami mk5

mylisz sie ktoś ma

Cytat:
2008-02-15 00:14:38, fryszard pisze:
mylisz sie ktoś ma

chciałbym to zobaczyc