[K] Pasy szelkowe SCHROTH 3 pkt.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zdecydowanie kupię 3 punktowe pasy firmy SCHROTH,w jak najlepszym stanie,koniecznie czarne z żółtymi napisami.moga być mocowane na stałe mogą być z rolką napinacza...oferty poprosze z fotkami poglądowymi.
cena:rozsądna max 100zł + ewentualna przesyłka.
kontakt:
priv,tel.kom. 0-607-768-235,gg.5906694,mail qbus125rally@wp.pl

intersuje mnie dokładnie takie cuś:
foto copyright by Badlook

[ wiadomość edytowana przez: qbus125rally dnia 2008-02-26 00:49:38 ]

up

up

mam czarne, wieczorkiem zrobie fotki.

montowane na sztywno do budy.

A ja mam czerwone schrotty, jeden z elektronapinaczem drugi bezwładnościowy. Stan bdb.

to jak qbus nie weźmie, któryś z nich, to ja jestem drugi w kolejce, do jednych pasów, obojętnie jakie, tylko o cene poproszę

czekam na fotki od Stasia.

MCQUEEN >>>

ile za te pasy??2 szt.

up...

Stasiu co z tymi fotkami??

A może nówki z allegro szelki z allegro

pasy zakupione.mozna zamknąc temat.

można nie zamykać, bo ja tez kupie jedne pasy, mogą być mocowane na stałe, mogą być z napinaczem

tabi66 słuchaj: jeśli MCQUEEN by mi opchnął swój komplecik, to ja sprzedałbym Ci wtedy swoje (mam czerwone tylko że jedną sztukę i szukam drugiej, a MCQUEEN sprzedaje tylko komplet ) więc gdybyś chciał ode mnie to daj znać. Aha pasy to czerwone Schrothy montowane na sztywno, stan BDB, mogę zarzucić Ci foty jutro,
pozdro

ja swoje chetnie zamienie na komplet stałych sabeltów

ja szukam schroth 3pkt w kolorze niebieskim i montowane na sztywno . Wystarczy mi jeden komplet, aha piszcie na maila : tomfec@go2.pl lub dzwoncie lub piszcie sms-y na 504 82 36 82 pozdrawiam Tomek

witam ja też się podłącze szukam pasów schroth dla kolegi czarne lub czerwone z el napinaczem jedną sztukę