Dmuchawa, czesc przyczyny juz znana!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, mam problem z dmuchawa a konkretnie to z jej 2 biegiem. Postanowilem wykrecic wszystko wlacznie z dmuchawa i sprawdzic co sie stalo, odkrylem ze wszystko jest wporzadku z dmuchawa bo podlaczylem zewnetrzny przewod do tego pokretla gdzie sie wlacza 1 2 i 3, i wszytsko bylo ok. Wychodzi na to ze przewod albo skrzynka od 2 biegu nie dziala. i teraz pytanie co mam sprawdzic, skrzynke?nie mam pojecia jak sie do niej zabrac bo raczej nie jestem orlem w tych klockach. Jak ktos wie co to moze byc to prosze o pomoc bo zalezy mi na czasie. Z gory dzieki.

Skrzynka padnieta.
Mozna obejsc, naprawic, kupic

najbardziej to bym chcial nprawic ale nie wiem jak, bede musial wyjmowac cala skrzynke?a jak obejsc tzn przylutowac kabelek z innego bezpiecznka ?

wpisz "dmuchawa" w wyszukiwarkę ale nie na stronie głównej, a na podstronie). Problem był omawiamy. Opcje są dwie:
1. Wyjmujesz skrzynke i ją naprawiasz (jest relacja i foto na forum)
2. Robisz obejście z innego bezpiecznika lub po prostu kablem.

No i wszytsko jasne, wkoncu wyjalem cala skrzynke(co nie okazalo sie takie trudne) polutowalem wszystko co wygladalo podejrzanie i zamontowalem i wszystko chodzi ladniedzieki

Cytat:
2008-04-11 21:12:50, border23 pisze:
No i wszytsko jasne, wkoncu wyjalem cala skrzynke(co nie okazalo sie takie trudne) polutowalem wszystko co wygladalo podejrzanie i zamontowalem i wszystko chodzi ladniedzieki

rozbierałeś skrzynkę, czy lutowałeś po wierzchu?