[S] Sprzedam nawigacje - palmtop HP

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W zwiazku z tym ze trafil mi sie nieuczciwy kupiec na w/w navi transakcja nie doszla do skutku ponawiam oferte

http://www.allegro.pl/item348418243_okazja_tanio_nawigacja_gps_z_palmtopem_hp_jornada.html

cena 280 zł
tel 501163423

Kolego pare tematow nizej tez sprzedawales nawigacje
nie mozna bylo w jednym temacie tego zalatwic...

Cytat:
2008-04-16 20:49:35, Pabelo pisze:
Kolego pare tematow nizej tez sprzedawales nawigacje nie mozna bylo w jednym temacie tego zalatwic...

kolego nie czytasz uwaznie tego co napisalem i pewnie nawet nie zauważyłeś ze to jest wlasnie ta sama navi tyle ze jak napisalem kupiec zachowal sie jak gowniaz i transakcja nie doszla do skutku wiec teraz ponowilem oferte.

Cytat:
2008-04-16 22:23:19, czarny-1977 pisze:
kolego nie czytasz uwaznie tego co napisalem i pewnie nawet nie zauważyłeś ze to jest wlasnie ta sama navi tyle ze jak napisalem kupiec zachowal sie jak gowniaz i transakcja nie doszla do skutku wiec teraz ponowilem oferte.

nie ma to ja czytanie ze zrozumieniem

Cytat:
2008-04-16 22:23:19, czarny-1977 pisze:

kolego, innych probujesz pouczac a cos Ci to marnie wychodzi...daruj sobie i na przyszlosc kontynuuj stary watek !

Swoja droga pare postow nizej cena jest 250..
Jak piszesz ta sama navi a nagle o 30zl drozsza
ciekawe...

a tak dokladnie zeby bylo z czego opuscic

no to strasznie sprytnie

cos ta nawigacja zamiast tanie to drozeje chyba jest cos nie tak z twoja oferta chcialem ja znalezc na alegro ale nie moglem podejzane

Kolego ja na Twoim miejscu sprawdzilbym na ALLEGRO a nie na ALEGRO pozatym podalem linka do aukcji wiec poprostu naucz sie szukac - gdyz jakos inni znalezli i licytuja

a o tym czy moja oferta tanieje czy drozeje to juz jest tylko i wylacznie moja sprawa i kupca ktory POWAZNIE jest zainteresowany zakupem a nie tylko dywaguje i nudow glupoty wypisuje !!!

to ja w koncu sprzedaj powaznemu kupcowi.pa alegro