[K] Fotel kierowcy i klapę do omegi 3000

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hej
Jak wyżej. Fotel kierowcy typowy z omegi 3000 oraz klapę tylną w kolorze NOVA SCHWARZ czy jakoś tak.
Jakby ktoś miał to halogeny i zaślepkę zderzaka przód to też mile widziana
A, no i jakby ktoś miał 2szt oryginalnych felg z 3000 (takie pięcioramienne 16)
pozdro
ILKU

Tutaj coś masz...

siedzenia

Niestety większość wyprzedana

Cytat:
2008-04-18 19:24:17, ilku pisze:
Hej Jak wyżej. Fotel kierowcy typowy z omegi 3000 oraz klapę tylną w kolorze NOVA SCHWARZ czy jakoś tak. Jakby ktoś miał to halogeny i zaślepkę zderzaka przód to też mile widziana A, no i jakby ktoś miał 2szt oryginalnych felg z 3000 (takie pięcioramienne 16) pozdro ILKU

Ilku, klape dostaniesz bez problemu( ale czemu z 3000, chodzi o spojler czy naklejki czy kolor ? ) naklejki można zamówić w ASO i są tanie jak barszcz, spojler bez problemu na allegro. Zaślepka też była na allegro, a jak nie to bez problemu w ASO. Halogeny, hmm tu jest problem raczej tylko ASO, hoć na allegro też bywają(szukaj wszystko od 3000) choć dla niewtajemniczonych kadett GSI ma identyczne Fele od 3000 były w oryginale 15" w 2 rodzajach w standardzie(przedliftowa i poliftowa oma) , no chyba że chodzi Ci o RONAL'e (IRMSCHER'y) 16', to Pablo takie miał.

PS:Klape bym chyba miał w oryginale ze spojlerem, naklejkami i w kolorze, jutro wykonam tel.

Fele oeginalne od 3000, to Ja mam, tylko są troche sfatygowane, ale proste!!!!

a ja mam indealne 15 poliftowe
klapa ze spojlerem też jest - czarna

mam klapę od 3000 ze spoilerem i napisami. oryginał. 7gsi potwierdzi a siedzenia też są i przód grzany