Espero na 16tkach - ma ktos fotki ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
hej,
czas chyba zmenic kola i rozwazam zalozenie 16ek - ktos majakies foti jak to wyglada?
dzięki

Wstaw stalowe 15" od Astry

Rewelacja !

stalowe 14ki mam na zime, na lato mam alu 15ki...ale mysle ze czas na cos wiekszego

Wejdz sobie w klubowa galerie na stronie tam jest moje byle espero wlasnie na 16tkach

Cytat:
2008-04-30 20:46:38, Bartek1112 pisze:
Wejdz sobie w klubowa galerie na stronie tam jest moje byle espero wlasnie na 16tkach

miales oponki 205/45?
dzięki

Litości o ludzie ! Co to jakaś moda czy mania nastała na wszystko ino byle większe - jeden se wymyślił hamulce większe, drugi silnik a teraz koła jeszcze, może jeszcze ktoś wpadnie na pomysł wydłużenia espero bo większe by było jeszcze lepsze. Ludziska fabryki i tak nie poprawita tymi pseudotuningami, to tylko psucie samochodu. Dłubane auto nigdy nie będzie lepsze a już na pewno nie będzie pewniejsze od seryjnego. Jedna zmiana wymusza kolejną i tak bez końca a efekt zawsze jest loterią i najczęściej co najmniej dyskusyjny. Także chyba nie tędy droga ale jak ktoś nie ma co z kasą robić , tj. małą kaską to mu różne głupoty od głowy mogą przyjść. Zostanie chociaż pare esperaków bez tych obrzydliwych spojlerów, brewek, listewek, tłumików jak wiadra i innch gadżetów, coraz mniej takich czystych perełek ale cuż obecnie esperaki , auta z wrodzoną elegancją i ponadczasową stylistyką, z racji niskiej ceny zakupu trafiły w ręce niewyżytych studenciaków i innych małolatów to i efekty na ulicach widać tej pożal się boże pomysłowości. Czasem jest to nawet śmieszne a czasem aż chce się płakać na to, co ludzie potrafią zrobić temu sympatycznemu samochodzikowi.
Czy naprawdę fajne auto musi mieć wydech jak wiadro i ryczeć jak krowa, dupe za przeproszeniem wlec prawie po ziemi a przednim spojlerem zahaczać o każdy krawężnik, opoony jak w terenówce i felgi alusy min. 16 albo 18, które pasują jak talala do auta z bębnami z tyłu i do tego jeszcze jakieś ochydne ledy, nakładki i inne bzdety pasujące jak pięść do oka ale gusta są jakie są i to widać.

Cytat:
2008-04-30 22:04:58, rudi pisze:
Ludziska fabryki i tak nie poprawita tymi pseudotuningami

Niektóre fabryki do swych aut proponują w standardzie felgi 15'', a za dopłatą 16 czy 17''. Strach takim oryginalnym autem z oryginalnymi 17'' felgami strach jechać wg Ciebie?

A Bartek1112 i tak jeździł tylko w wybranych kierunkach i po wybranych drogach bo innej możliwości z tym swoim zwisem przednim nie miał.

Cytat:
Zostanie chociaż pare esperaków bez tych obrzydliwych

Moje... było

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2008-04-30 22:24:50 ]

Cytat:
2008-04-30 22:23:53, piotr_ek pisze:
Moje... było [ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2008-04-30 22:24:50 ]

tak, no i co to niby daje - chyba radość dla sprzedawcy, że wciasnął kolejny błyszczący gadżet naiwniakowi i dla serwisu z powodu szybszej wymiany elementów zawiechy oraz gorszą trakcję na naszych koślawo- skoleinowanych pseudodrogach.
Widze jakiś tam sens w poduchach, ABS czy ESP czy klimie, które może bo rzadko ale jednak raz na jakiś czas mogą być toche przydatne. Ale takie drogie a w guncie rzeczy bezwartościowe bzdety typu niskoprofilowe opony i felgi o 2 lub3 rozmiary większe czy spojlery nie mówiąc już o wiadrach to tylko czysta strata pieniędzy , no bo zauważ że najczęściej auta znacznie lepiej wyglądają bez tych gadżetów niż z nimi a rożnice w komforcie czy prowadzeniu często są wręcz ogromne na korzyść oczywiście standardu.

Dziś powkurzałem gościa z C-Maxa pod górę na Słowackiego... 130 po zakrętach na jego tyłku... Tylko dzięki tym niskim oponom... I zjechał... Kara za wpieprzanie się przed maskę...

Cytat:
2008-04-30 23:06:40, rudi pisze:
tak, no i co to niby daje - chyba radość dla sprzedawcy, że wciasnął kolejny błyszczący gadżet naiwniakowi i dla serwisu z powodu szybszej wymiany elementów zawiechy oraz gorszą trakcję na naszych koślawo- skoleinowanych pseudodrogach. Widze jakiś tam sens w poduchach, ABS czy ESP czy klimie, które może bo rzadko ale jednak raz na jakiś czas mogą być toche przydatne. Ale takie drogie a w guncie rzeczy bezwartościowe bzdety typu niskoprofilowe opony i felgi o 2 lub3 rozmiary większe czy spojlery nie mówiąc już o wiadrach to tylko czysta strata pieniędzy , no bo zauważ że najczęściej auta znacznie lepiej wyglądają bez tych gadżetów niż z nimi a rożnice w komforcie czy prowadzeniu często są wręcz ogromne na korzyść oczywiście standardu.

nudny sie juz robisz rudi, powoli Twoje marudzenie to jak kopiowanie czegos z notatnika i znowu wklejanie na drogach. Wieczne pieprzenie o zawieszeniu, trakcji, abs, esp i klimatyzacji - czasem jeszcze o gazie i tuningu.

Nosz kurwa mać... Nikt na forum nie mial jeszcze tak nudnej osobowosci.

Bez obrazy, za mlodosci laskom w lozku tez wydziwiales ze wagina to krzywa, bez poslizgu, nie ma trzymania a szpara za mala i w ogole to susza jak nie wiem?

Cytat:
2008-05-01 07:59:56, Cwikus pisze:
Bez obrazy, za mlodosci laskom w lozku tez wydziwiales ze wagina to krzywa, bez poslizgu, nie ma trzymania a szpara za mala i w ogole to susza jak nie wiem?

Cytat:
2008-05-01 07:59:56, Cwikus pisze:
nudny sie juz robisz rudi, powoli Twoje marudzenie to jak kopiowanie czegos z notatnika i znowu wklejanie na drogach. Wieczne pieprzenie o zawieszeniu, trakcji, abs, esp i klimatyzacji - czasem jeszcze o gazie i tuningu. Nosz kurwa mać... Nikt na forum nie mial jeszcze tak nudnej osobowosci. Bez obrazy, za mlodosci laskom w lozku tez wydziwiales ze wagina to krzywa, bez poslizgu, nie ma trzymania a szpara za mala i w ogole to susza jak nie wiem?

skoro poruchasz te tematy - to rozumiem że głodnemu chleb na myśli - nie podniecaj się tak chopie= aczku bo ci slipki pękną w kroku

On chleb znajdzie na każdym kroku... A Tobie zostanie to ględzenie

Cytat:
2008-05-01 11:58:20, Zoltar pisze:
A Tobie zostanie to ględzenie

Albo czerstwe bułeczki

rudi...mimo , że męczysz na forumie koszmarnie ...do tej pory się starałem nie odzywać...
ale już nie zdzierżyłem!

Widzę że konsekwentnie zmierzasz do pożegnania się z nami ...takie odzywki do Klubowej Braci...to sobie możesz .. w golfo klubie ..co najwyżej..

ode mnie masz od razu

ale ja se mogę ...więc mam nadzieję że Pany Mody też widzą co działasz ..(jak nie widzą ...pomogę chętnie )

Pozdrawiam życząc rozsądku i SZACUNKU do innych .

Cytat:
2008-04-30 23:06:40, rudi pisze:
tak, no i co to niby daje

Co... a no to, że wiele aut na felgach 14 czy 15 wygląda żałośnie... jak rower na kółkach od hulajnogi. Nawet moja złomguna lepiej wyglądała by na 16. Na 17 już byłaby wioha. Ot co!!!

Nubira Turbo / 250 km

Wiem, że wolniejsza od Espero Rudiego, no ale może komuś się spodoba

rudi - człowiek XX wieku... po co on wogóle ma dostęp do Internetu? Ma on wogóle kolorowy TV? Komputer - a co to i po co?

Cytat:
2008-04-30 18:55:24, Zoltar pisze:
Wstaw stalowe 15" od Astry Rewelacja !

masz na myśli te nowe ..co z kołpaksami wyglądają jak niezłe alu i za chiny nie idzie się skapować że to fcale nie to ?

jeśli tak...tooo ..iampinki...zanim się krytycznie wypowiesz jesio ras...sprawć co Kolega ma na myśli

Cytat:
2008-05-01 14:32:53, bogdan1 pisze:
masz na myśli te nowe ..co z kołpaksami wyglądają jak niezłe alu i za chiny nie idzie się skapować że to fcale nie to ? jeśli tak...tooo ..iampinki...zanim się krytycznie wypowiesz jesio ras...sprawć co Kolega ma na myśli

to moze zapodajcie jakies fotki jak to wyglada?
dzięki