Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2010-04-23 12:04:18 Witam.
Ostatnio znalazłem w garażu komplet odbłyśników, nowe nie używane, ale nie mam pojęcia z jakiego to pojazdu.... Myślałem nad Warszawą/syreną, ew. jakimś motocyklem. Nikt w domu nie wie do czego to jest i skąd to się wzięło w garażu... ale pewnie z czasów, gdzie się wszystko kupowało na zapas Może ktoś z Was się natknął na coś podobnego i mógłby pomóc ... W galerii są zdjęcia, jak również wymiary średnica zewn. ok: 165 mm średnica wewnętrzna (tam gdzie ma być żarówka): ~50mm głębokość : ~55 mm rozstaw mocowań: ~120 mm Są tam nawet karteczki z fabryki: Zakłady Elektrotechniki Motoryzacyjnej Warszawa ul. Łopuszańska 22 Symbol: 02-14 W4-1 021490010 Nr katalogu: M 01-01-20 GALERIA Z góry dzięki za pomoc. Pozdro |
Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2010-04-25 20:00:35 Wrzuciłem to na inne forum i przeczytałem tam, że:
"żuk, wawa, syrena mają inne mocowania i średnica też inna. zastava, czy dacia to też nie jest. jedyne co mi przyszło do głowy to łada 2101 albo niva." A mi przyszło do głowy, że to może są lampy od tramwaju np? |