Ultra-Low-Cost-Cars > ŁADA ,DACIA itp.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przypadkiem na forum rosyjskim znalazłem zdjecia nowej Łady C!! Samochód nawet ładny, ale zawsze będzie ładą, poza tym ile podobieństw do innych zachodnich samochodów!

[ wiadomość edytowana przez: CHAOSseba dnia 2008-05-25 22:21:34 ]

mi sie podoba -obojetnie co na klapie pisze byle bylo tanie ,bezpieczne i oszczedne -jak dla mnie gdybym mial kupowac NOWE auto to wybral bym Dacie MCV wiecej auta za te pieniadze niema

jak dla mnie liczy sie tez jakosc, nie wiem czy bym wybral dacie czy lade. Nie wybralbym na pewno KIA, czego by nie wyprodukowali to nadal jest KIA i mialem okazje sie o tym przekonac. Moze siliniki Mazdy sprawuja sie tam dobrze ale wnetrze (konkretnie jakosc materialow i ich spasowanie) pozostawia wiele do zyczenia. Opel nie jest idealem ale popatrzcie na audi co oni potrafia zrobic - to jest dla mnie jakosc.

pzdr

poczekajcie jeszcze chwile zaleja nas tanie auta z Indi cos w stylu Matiza bedzie kosztowac ok 10 tys zl(bardzo jestem ciekaw zobaczymy)

No ale kto to naprawde kupi
I tak wiekszosc Polakow bedzie wolala pokombinowac i kupic uzywke teraz jest rynek tak nasycony ze jest w czym wybierac

ja robilem jazde probna MCV i wcale zle nie jest-bylem nawet zaskoczony -tylko mentalnosc polakow jest taka ze wala kupic u turka w niemczech zajechanego golfa jak auto z 5 letnia gwarancjä-juz slysze te glosy ---eeeeeee patrzcie kupil se dacie -a fujjj

Cytat:
2007-05-27 20:05:18, CHAOSseba pisze:
ja robilem jazde probna MCV i wcale zle nie jest-bylem nawet zaskoczony -tylko mentalnosc polakow jest taka ze wala kupic u turka w niemczech zajechanego golfa jak auto z 5 letnia gwarancjä-juz slysze te glosy ---eeeeeee patrzcie kupil se dacie -a fujjj

Nie popadajmy w skrajnosc. To ze ktos sobie kupi zloma to jego problem jak nie potrafi sprawdzic.
A co Ci z gwarancji jesli Dacia by siedziala polowe czasu w serwisie? no wlasnie bez skrajnosci

Gdyby siedziała w serwisie nawet kilka tygodni to zwróciliby kaskę lub podstawili drugą. W Holandii od kilku miesięcy sprzedawane są taniutkie auta "made in China" i znajdują naprawdę wielu nabywców. A kto jak kto ale Holender pieniędzy w błoto nie wyrzuci. Terenówka klasy ML-a z podobnym wypasem i mercedesowskim dieslem za ok 12.000 plus 3 lata gwarancji. To jest przyszłość .

a wracając do Lady-to chyba jakaś kooperacja bo wszystko pochodzi z grupy VW
mi też się bardzo podoba
albo ktoś to sobie wydłubał tak jak kiedyś nową Wołgę-rewelka

Cytat:
Gdyby siedziała w serwisie nawet kilka tygodni to zwróciliby kaskę lub podstawili drugą.

u niemca lub holendra napewno,ale nie w polskich realiach

[ wiadomość edytowana przez: MarekV6 dnia 2007-05-28 01:09:48 ]

Hmmm... Dziwne... Wkleiłem 4 fotki, a widzę tylko 2... Dwie pierwsze to takie "kwadraciki", ale jeśli klikną PPM i wybiorę "Pokaż obrazek", to wyświetla się...

Pytanie - Czy Wy widzicie wszystkie 4 zdjęcia??

nie

Widac dopiero po kliknieciu pokaz obrazek
Wyglada calkiem fajnie

Wygląd ok tylko jakościowo? Ile to lat pośmiga po polskich drogach? cena? Stawiam na jakość cena na 2 miejscu

Cytat:
Pytanie - Czy Wy widzicie wszystkie 4 zdjęcia??

tak

przypomina mi z przodu troche Fiata Punto 3 Ciekaw jestem jak tył wyglada, na fotkach nei widac niestety
Zle nie wyglada, ciekawe jaka cena i ogolne warunki beda orzy sprzedazy

europeiczycy zastanawiaja sie nad dopuszczeniem do sprzedazy samochodu z chin -fatalnie wypadl w craschtestach -Briliance BS 6

widzialem foty z testu -przy 65 kmh kierowca ginie zmiazdrzon
jakis taka limusyna?

video z testu!!!!

po niemiecku al zdiecia möwia wszystko

[ wiadomość edytowana przez: CHAOSseba dnia 2007-07-07 21:06:04 ]

Ale masakra!! Gorzej niż golf II a ile lat postępu dzieli te dwa bolidy

Cytat:
2007-07-07 22:55:28, Luz pisze:
Ale masakra!! Gorzej niż golf II a ile lat postępu dzieli te dwa bolidy

a najlepsze jest to ile klas dzieli te samochody
borewicz lepiej wypada w crash testach od tego chińskiego g@wna

Cytat:
2007-05-27 15:17:57, CHAOSseba pisze:
mi sie podoba -obojetnie co na klapie pisze byle bylo tanie ,bezpieczne i oszczedne -jak dla mnie gdybym mial kupowac NOWE auto to wybral bym Dacie MCV wiecej auta za te pieniadze niema

Skoro tyle jest tu zapożyczeń to oznacza tylko jedno ... Wybrali sprawdzone elementy i połączyli w jednym aucie. O ile jeszcze silnik i właściwości jezdne były by "przystępne" i cena atrakcyjna to nawet bym się zastanowił

Cytat:
2007-05-30 05:39:34, taxi pisze:
(...)Ciekaw jestem jak tył wyglada, na fotkach nei widac niestety (..)

Tutaj jest więcej fotek, również tył
A tutaj są inne modele/concept car-y Lady