[126] Fl 91r w stylu retro

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Maluszek przeszedł remont jakieś pół roku temu. Z zewnątrz jest już to chyba ostateczna wersja, może felgi będą polerowane. Wnętrze natomiast jest całkowicie do poprawy, ponieważ źle wyszło mi to obszycie tapicerki, materiał będzie taki sam tylko że zrobione profesjonalnie. Z mechanicznych modyfikacji to trochę porobiony silnik, czekają na montaż hamulce tarczowe i przekładnia kierownicza z bisa.

ładne autko

prawie jak horhe pterocka

całkiem ładne autko, pokaz zdjęcia tego środeczka

ps zdjecia pod marketami nie należa do najbardziej uroczych hehe

Wozik piekny a w srodku jakas krowka byla dawca futerka

Jakoś mi nigdy nie podchodziły czarne malce, ale ten wygląda super!

Hmm... moze lepiej zebym nic nie pisal....

według mnie bardzo ładnie wyglada !!!

pterock czemu sprzedałeś

bardzo smieszne!

jakie tam sa oponki ?

Opony pirelli 165/55 ale lepsze były goodyear, te słabo na mokrym sie spisują. Jeżeli chodzi o podobieństwo do malca Pterocka no niestety było to nie uniknione, co poradzić że mi się podoba czarny z chromami.

Oryginalnością to on nie świeci, trochę jak krzyżówka malucha pterock'a z elegantem sebcyc'a

Ale w szczegółach jest jest całkiem inny. Bez przesady żeby tylko po felgach porównywac z swapem sebcyca, czy paroma rzeczami z horhe. Po za tym mój na tle tamtych wypada słabo. I wnetrze jest inne,w tym będe niepowtarzalny.

[ wiadomość edytowana przez: neo203 dnia 2008-02-01 10:21:37 ]

[ wiadomość edytowana przez: neo203 dnia 2008-02-01 10:22:01 ]

dobra juz dobra poka foty srodka

Wyremontowałem silniczek, wszystko w pełni seryjne.
Wnętrza narazie nie ma co pokazywać bo jest tandetne i wciąż nie mogę znalesć taniego tapicera co by sie podjął zrobienia.

[ wiadomość edytowana przez: neo203 dnia 2008-02-21 19:16:21 ]

i to jest dla mnie silnik do klasyka pierwsza klasa

Pięknie ! No takie cos to mi sie podoba

Wszystko się świeci,żadnego druciarstwa,godne podziwu p.s: nie wyrzucaj gazet MOTOR bo widze,że masz pod miską olejową jeden egzemplarz

nooo silniczek wyremątowany świetnie i to jeszcze chyba prawie cały na nowych częsciah... fajowy !!

ty tam wykupiłeś pół fabryki fiata by dostać te nowe części?? dobra robota