"Kalejdoskop" magazyn FSO :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
FSO ma własny magazyn, podejrzewam, że nie każdy o tym wie, a bardzo ciekawa rzecz

Kalejdoskop - magazyn FSO

Czemu wciąż nie ma emotki wymiocin? Takie zasrane gazety to i ja mam w robocie i moja żona również. Określenie ich GÓWNEM byłoby obrażeniem gówna.

Cytat:
2008-06-19 23:04:28, piotr_ek pisze:
Czemu wciąż nie ma emotki wymiocin? Takie zasrane gazety to i ja mam w robocie i moja żona również. Określenie ich GÓWNEM byłoby obrażeniem gówna.

Jest za to emotka męczącej czkawki... "_ek", "_ek","_ek","_ek"...

Spodziewałem się takiego niskiego poziomu waszych wypocin...
A może niektóre tłoki nie pojmują skąd pochodzi ich Esperak

Cytat:
2008-06-20 03:58:52, Nerwica pisze:
Spodziewałem się takiego niskiego poziomu waszych wypocin...

A jakiej oceny propagandowej gazetki się spodziewałeś? My w robocie na podobną gazetkę Kraj Rad mówimy.

Cytat:

Z Korei

Cytat:
2008-06-20 09:25:08, piotr_ek pisze:
Z Korei

Jedziesz na skróty piotr_ek. Esperak jest z ziemi i tam wróci.
Blacha z której zrobiony jest esperak była kiedyś rudą żelaza i pomału z powrotem zamienia się w rudą

Cytat:
2008-06-19 21:01:30, Nerwica pisze:
FSO ma własny magazyn, podejrzewam, że nie każdy o tym wie, a bardzo ciekawa rzecz

Jak pracowałam w TVP też mieliśmy gazetkę "Biuletyn TVP", a w obecnej "firmie" mamy "ŚRODOWISKO".
Czy Ty wiesz, jakie to są dopiero super magazyny???

Człowieku! Praktycznie w każdej większej firmie są tego typu publikacje. Nic nie wnoszą, ale jest co w kiblu poczytać. Od razu widać, że młodziutki jeszcze jesteś i krucho u Ciebie z doświadczeniem zawodowym. Za parę lat pogadamy o tym co ważne, a co zbyt błahe by na to splunąć.

A tak poza wszystkim, to bądź łaskaw swoje wątki umiejscawiać w odpowiedniej części forum (OFF TOPIC)

Mi się zdaje czy to napisał ten 'chłopczyk' co z królikiem przyjeżdża na zloty?
Żal.

[ wiadomość edytowana przez: Nerwica dnia 2008-06-20 21:09:32 ]

Cytat:
2008-06-20 20:14:02, Dzidziul pisze:
Nic nie wnoszą, ale jest co w kiblu poczytać.

Co gorsza to koledzy twierdzą, że one nawet do kominka się nie nadają, bo w cholerę dymu i innych śmierdzących substancji wydzielają. I tak się walają po stolikach w robocie... luxus papier, idealne zdjęcia i te prezesowskie zadowolone mordy co to 300 tys zł/miesiąc na rękę dostają.

Cytat:
2008-06-20 21:08:36, Nerwica pisze:
Mi się zdaje czy to napisał ten 'chłopczyk' co z królikiem przyjeżdża na zloty? Żal.

Ty jednak jesteś totalnie popierdolony.Nie wal tego mózgotrzepa,mamrota,czy innej jagodzianki i odstaw te świństwo które palisz,bo się kurwa rozpuścisz we własnej żółci.Pierdolisz głupoty i złośliwości w każdym wątku i myślisz,że dowcipny jesteś?
nerwica przerabia wydech
nerwica szuka tapicera
nerwica szuka znaczków

Niedługo zapytasz gdzie jest twoja dupa,bo macasz dwoma rękami,świecisz latarką i nie możesz znaleźć.

Widziałem cię kurwa dwa razy i teraz nawet "Mocny Mifi" nie jest w stanie mnie wyleczyć z traumy po tym jak widziałem piszczyka w baletkach i czarnych rajstopkach z lykry wyglądającego jak "Alien" który przyjechał na zlot samochodów na rowerku

zmęczony dzisiaj jestem bo piach na budowe woziłem
ale sie kurcze usmiałem jak nigdy

Pomijając to że poprawną polszczyzną to ty nie grzeszysz "bo macasz dwoma rękami" , to jeszcze miotasz bluzgami bo nie stać cię na większy wysiłek umysłowy.
Jak dla mnie dno.

Oj też kiedyś dostałem opier... A nawet jeden mój wątek był zablokowany. Ten pod tytułem " " Hehehee. Nerwica spoko. Ułoży się tylko wpadnij czasem na zlot

Cytat:
2008-06-21 09:06:53, Ikarus260 pisze:
Ułoży się tylko wpadnij czasem na zlot

A piotr'ek na żadnym zlocie nie był i zobaczcie jak kochany przez forumowiczów jest

Piter Ty to juz z innej bajki jesteś to wiesz. Jeździsz tu na gape tak, czy inaczej. Wpisałeś się w krajobraz tego frum

Na szczęście w klubie jest sporo ludzi, którzy są wporządku obok tych którzy są ich przeciwieństwem..Zapisałem się do klubu bo lubię swoje autko i z chęcią promowałem go, ulotkami, nalepką na aucie..Wszystko by było okej, bo klub ogółem jest dobry, gdyby nie pare jednostek..

Cytat:
2008-06-21 10:23:55, Nerwica pisze:
..Wszystko by było okej, .........., gdyby nie pare jednostek..

piszesz o SOBIE

[ wiadomość edytowana przez: KRECIK0001 dnia 2008-06-21 10:32:04 ]

Cytat:
2008-06-21 08:11:33, Nerwica pisze:
Pomijając to że poprawną polszczyzną to ty nie grzeszysz "bo macasz dwoma rękami" , to jeszcze miotasz bluzgami bo nie stać cię na większy wysiłek umysłowy.

Zawsze staram się dostosować poziom języka do swojego rozmówcy.Może cię źle oceniłem.Przepraszam. Ewolucyjnie stoisz troszeczkę wyżej niż komórka z wybieraniem głosowym.Niewiele,ale jednak.
Chociaż może sie mylę Bo jeżeli Dzidziul ma w podpisie "żona i ........ ", a ty jakoś nie możesz tego zrozumieć, to komórka to za wysoki poziom Może wieża na pilota.....

A poza tym:
Cytat:
Nerwica pisze:
Ale mam jeszcze jedno miejsce które skazali............
Cenna info..
.......które pewnie niektórzy odrazu zaproponują?
W taką zadbaną Esperynke jaką posiadasz na fotkach warto włożyć taki grosz, hehe.
Noi z tyłu.......

Więcej nie chce mi się czytać twoich wypocin hipokryto.
Wróć do szkoły .

Cytat:
2008-06-21 10:23:55, Nerwica pisze:
.........lubię swoje autko i z chęcią promowałem go, ulotkami, nalepką na aucie.

Ale ono ciebie nie lubi,bo nawet nie chce jeździć
I nie promuj więcej klubu,bo ściągniesz na nas jakieś nieszczęście w postaci elementów zbliżonych do ciebie.
O ile piotr_ek to lokalny folklor i koloryt, to tacy jak ty to stonka żerująca na innych.
żenua

[ wiadomość edytowana przez: JaRabbit dnia 2008-06-21 10:47:04 ]

Cytat:
2008-06-20 03:58:52, Nerwica pisze:

Ja jestem korbowód

A tak przy okazji - ma ktoś odsprzedać ramę do wigrusa ? Bo moja się złożyła - tylko w drugą stronę....

O idealny post w idealnym miejscu Miałem kiedyś dwa Wigry 3 Kozaki Rowery. Sam bym sobie taki złożył od podstaw z tymi starymi błotnikami jak kiedyś w nich były. I taką starą lampkę. Może na Allegro gdzieś beda I jeszcze do tego Zegarek Montanę z 16 melodyjkami

[ wiadomość edytowana przez: Ikarus260 dnia 2008-06-21 11:32:35 ]