Stroboskopy w swiatłach???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ciezko chyba w esperanzie załozyc strobospoky w swiatałach tzn zamiana postojówek na strobki .. bo razem z swiatłami mijania swiece sie postojówki... i jek bedzie sie jechac to bede migaja ce srobki z swiatelkami mijania... tak czy nie bo juz sam nie wiem.. albo czy sa stroboskopy z włacznkiem /../>?>?? bo w tedy nie było by problemu ... jest ktos kto w tym temacie sie orientuje /???

Załóz stroboskopy z wlacznikiem... ja bym je umiescil w halogenach a nie w reflektorach.

O czym Wy Panowie za przeproszeniem pierdzielicie - o takich mrygających stroboskopach jak na dyskotece????

Tak, ja jestem przeciwnikiem...ale skoro ktos to lubi to .... niech sobie zalozy, jego wóz - jego sprawa

Hmmmm, brzmi ciekawi, disco w autku spowodowane git muzyczką - oki, ale światła to przecież światła

No i nie zgodne z przepisami to jest

Dość efektownie to wygląda
i ie są takie drogie
Stroboskopy
Montaż bardzo prosty

Super pomysl ja juz od dluzszego czasu nosze sie z zamiarem ich zakupu ale narazie niemam kasy ale gdytylko bedzie przyplyw gotowki swiatla beda mrygac

bartek, tez kiedys o tym myslalem ale ja bym zalozyl pod podwoziem aby blyskaly i oswiatlaly asfalt.

Hmmmm...łożarły się chłopy okowity czy cuś ??? ...idąc Waszym tokiem myślenia...też wymyśliłem, że se założe pod podwozie nełony ....takie ze 3-4 sztuki....w pracy mamy nadmiar, długość słuszna bo chyba 120cm, a to, że na 220V to pikuś...opanujemy zasilanko!
Uff...nie mogłem, normalnie nie mogłem się powstrzymać!!
Ale poważnie to każdemu przyznaję pełne prawo do realizowania swoich pomysłów wg własnego gustu i upodobań!

Kurna - WieśModerator był na urlopie i się porobiło. Zaraz z głowy wybiję wam wieśniackie pomysły!

Jasna pała! Nie było mnie na forum kilka tygodni i oczy przecieram ze zdumienia! Już dawno mówiłem, że z espera nie zrobisz monstera?! Toż to trąca golfem! Jeszcze niech ktoś zrobi espero bez klamek, brewki z tektury, wydech z rynny, światła zasmaruje smołą, wsadzi granatowe żarówki, neonki, futrzaki i świecące delfinki na lusterku. Swiat się kończy.. chyba jednak doczekam dnia gdy espero stanie się obiektem tjuningoo a'la Seul. ech..

Cytat:
2004-03-01 07:17:08, piotr-ek pisze:
Kurna - WieśModerator był na urlopie i się porobiło. Zaraz z głowy wybiję wam wieśniackie pomysły!

10pkt.
(na 10 możliwych )

Cytat:
Jasna pała! Nie było mnie na forum kilka tygodni i oczy przecieram ze zdumienia! Już dawno mówiłem, że z espera nie zrobisz monstera?! Toż to trąca golfem! Jeszcze niech ktoś zrobi espero bez klamek, brewki z tektury, wydech z rynny, światła zasmaruje smołą, wsadzi granatowe żarówki, neonki, futrzaki i świecące delfinki na lusterku. Swiat się kończy.. chyba jednak doczekam dnia gdy espero stanie się obiektem tjuningoo a'la Seul. ech..

hahahah prawie zesmojego esperaka opisal ale niektorych z tych rzeczy niemam

A propos zaspawanych klamek - widziałem takiego w warsiafce. Zaspawane miał tylne klamki, srebrny metalic, czarne szyby, a z przodu pług - u mnie na wsi z tym pługiem to by od soboty metra nawet nie ujechał.

Wyszukałem juz dobrze rozkładającego sie Truposza

Brat mojej żonki ( ma 15 lat ), chcę bym Mu kupił takie Strobki...
Chce sobie zwiesić w pokoju... Oczywiście podłączony pod Akumulator.
Jak mnie męczy to Mu kupę.
Dajcie tylko znać, czy ktoś juz coś takiego posiadał.
Jaką to ma żywotność.

Stroby

Ikarus prosze cie za30 zl bedziesz sie nad zywotnoscia zastanawial??

A własnie. Wkońcu to masz rację Ale dysko będzie robił

Cytat:
2008-07-06 13:05:14, Ikarus260 pisze:
Jak mnie męczy to Mu kupę.

To,że ci się chce srać nie musi być przedmiotem klubowej dyskusji

Cytat:
To,że ci się chce srać nie musi być przedmiotem klubowej dyskusji

Fakt. Przyznaję Ci rację