Ciezko odpala

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam ciezko pali rano co to moze byc pozniej jest nomalnie

Kolego, 1013dni jesteś na tym forum i taką petardę wywalasz??
Wysil się trochę i poszukaj w archiwum, sprawdź podstawowe rzeczy w aucie, opisz co sprawdziłeś do tej pory, zamiast zamieszczać enigmatyczny post...

a ja ciągnę wątek widoczny na głównej stronie, no tylko prąd na klawiaturę puścić

srubek co chwile wali takie petardy... może to już nie srubek, tylko jego konto...

SSory za wszystko, sprawdzilem dzis nie ma zadnych bledow ,swiece zmienione i przewody tez jakies 2 miesiace temu, problem pojawil sie tydzien temu ,silnik 2.0 16V w archiwum nic nie znalazlem na ten temat

a gaz masz??

tak ale sekwencje a jeszczo jedno jak troche pochodzi dam gazu energicznie to tez sie dusi jak leekko jest normalnie

myślisz ,że sekwencja się nie psuje? Jeśli masz superanckie Vallteki, to być może, któraś sekcja się rozp....a i puszcza gaz.

ALE PRZECIEZ ODPALAM NA BENZYNIE CO MA DO TEGO GAZ

chyba nie szukałeś niczego na forum ,parę dni temu też miałem ten sam problem co ty ,na 100% jest watek tej treści co ty napisałeś ,tam koledzy pisali różne sugestie co może być przyczyną ,jedna była trafna GAZ ,ja tez mam sekwencje BRC jeszcze na gwarancji i co ,lipa tez miałem problem z odpalaniem ,zakręć główny zawór bezpieczeństwa przy butli i pojeździ trochę na samej benzynie jak problem zniknie to będziesz znał przyczynę ,a jak nie to możesz wtedy szukać dalej