Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
basis Klubowy Weteran Honda Civic Type-R Tychy/W-wa Ursynów | 2010-08-10 23:26:44 Moi drodzy, w dniu dzisiejszym przyszłej parze młodej - Kuli69 i Adze okradziono mieszkanie. Mieszkanie było bardzo splądrowane i zaginęło trochę sprzętu
Na prośbę Adama zamieszczam dane sprzętów które między innymi skradziono - gdybyście przypadkowo zauważyli je na allegro tudzież innej stronce bądź też natknęli się na sprzedawcę..... Laptop Dell Inspiron 1525 - niebieski, otarte rogi, matryca porysowana od klawiatury, servis TAG 4835Q3J Notebook Samsung N130 czarny, SN ZJZX93ESA02951 Aparat fotograficzny Sony Alfa 300 DSLRA300K P-84363155-H S 01-2047648-H + grip z pilotem, Lampa błyskowa HVL-F56AM, niestety brak numeru. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie niech da znać. |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2010-08-11 07:53:19 Wyrazy współczucia dla klubowych kulek....
Chuj może człowieka strzelić jak pomyśli o tych co idą na łatwiznę i żerują na czyjejś własności. Mi samemu (a ściślej mojej ślubnej) miesiąc temu podprowadzili spod sklepu rower za ponad 2.000zł. Co ciekawe jeszcze tego samego dnia (po jakiejś 1 godz.) doszedłem kto to zrobił, wskazałem sprawce policji, która go tylko przesłuchała i jako, że nie znaleźli już skradzionego sprzętu wypuścili go wolno... Trzymajcie się Kulątka i oby choć trochu Wam się odnalazło! |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2010-08-15 03:27:01 Wiem co czują... łącze sie w bólu... niespełna 3 lata temu wyczysczono mi mieszkanie do zera... nie zostało nic!!!Nawet korek z wanny mi ukradli... A jeszcze nie zdązyłem sie wprowadzic... |