Gdzie mozna zamowic/kupic takie obudowy na glosniki?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
bardzo mi sie podobaja glosniki w tylnych slupkach i chcialbym kupic sobie takie plastiki oczywisice jesli cena bedzie w miare do przelkniecia jakby ktos chcial sie pozbyc to ja chetnie sie zaintersuje a jakby ktos mial namiary gdzie takie cos mozna dostac za przystepna kwote to prosze o kontakt

ja mam oryginalnie w boczkach ale ten patent w slupkach jest lepszy z racji lokalizacji a gorszy z racji objetosci "obudowy".

jakos tak mi przypadly go gustu i jakby to nie bylo cos kosmicznie drogiego to chetenie bym sobie sprawil

Witam, problemu nie ma jeśli chodzi o dostępność tego rodzaju części z tzw. recyklingu, problem może pojawić się przy próbie jego demontażu.

dlaczego mialy by byc problemy przy demontazu? One sa jakos inaczej montowane niz normalne te plastiki? Z tego co wiem to ou mnie one sa na 4 takich jakby kolkach roporowych i wystarczy przy ich mocowaniu do blachy chwycic (logiczne ze jak chwyce gdzie w polowie plastiki i zaczne ciagnac to moze popekac ) i mocnijej pociagnac - ladnie zawsze mi wyskakuje.

moze ktos kto takie posiada chcialbym odsprzedac albo zamienic sie za moje standardowe plus doplata z mojej strony?