[ASTRA F] -NIEKIEDY BRAK MOCY....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WITAM MAM PYTANKO JEZDZE OPLEM ASTRA TYP-F- I CZASAMI ODCZUWAM W NIM BRAK MOCY MUSZE WDEPNĄC PEDAŁ GAZU ŻEBY SIĘ ROZBUJAC ,A NIEKIEDY JEST POPROSTU OKI .CZY MOŻE BYĆ TO SILNIK KROKOWY JUZ GO DAWNO CHCIAŁEM ODKRĘCIC I WYCZYŚĆ LECZ JEST TRUDNE DOJŚĆIE DO NIEGO .SINIK TO 1.8 BENZYNA BEZ GAZU.PROSZE O PODPOWIEDZI Z GÓRY DZIĘKI .

[ wiadomość edytowana przez: NAZAR dnia 2009-01-05 09:31:11 ]

A filtry, świece, kable?? kiedy były wymieniane ?? jaki jest ich stan?? krokowiec to bardziej na biegu jałowym robi różne dziwne rzeczy (spadek obrotów, gaśnięcie, wysokie obroty)

Zgadzam się z Jan_10. Mam położony krokowiec w Omedze ,ale dyskomfort odczuwam tylko na biegu jałowym, czyli falujące obroty. Poza tym brak jakichkolwiek problemów podczas przyspieszania i.t.p.

Ps. Jan_10 kiedy jakieś spotkanko noworoczne?

Zgadzam się z Jan_10. Mam położony krokowiec w Omedze ,ale dyskomfort odczuwam tylko na biegu jałowym, czyli falujące obroty. Poza tym brak jakichkolwiek problemów podczas przyspieszania i.t.p.

Ps. Jan_10 kiedy jakieś spotkanko noworoczne?

KABLE-WN- ORAZ ŚWIECE SĄ NIE TAK DAWNO WYMIENIONE ,TAKŻE DALEJ MYŚLE CO TO MOŻE BYĆ.AHA A MOŻE BYĆ ZATKANY KATALIZATOR TO WYCZYTAŁEM NA FORUM

Katalizator też może być przyczyną... A ma problemy zeby wkrecic sie na obroty?? Dusi się??

TOZNACZY NIE DUSI NIC TAKIEGO NIE WYSTĘPUJE TYLKO NIEKIEDY POPROSTU ODCZÓWAM JAK BY MU MOCY POPROSTU BRAKOWAŁO TAKIE MAM POPROSTU ODCZUCIE

Z problemami z katalizatorem to miałem odczucie jak by się dusił.. Ale powiem szczerze ze mechnikiem nie jestem niech się inni wypowiedzą Jeszcze filtr powietrza i filtr paliwa przychodzi mi do głowy...

OKI POSPRAWDZAM -DZIĘKI CIE ZA INFO