Wesołych świąt wielkanocnych

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Z Okazji zbliżających sie Świąt Wielkiej Nocy - Życze Wszystkim, przede wszystkim zdrowia, mniej trosk w codziennym zyciu i milosci - bo co to bylby za swiat bez milosci do drugiego czlowieka.

Pozdrawim anmimo

Również wszystkim życze Wesołych Świąt.

Wesołych Świąt dla Wszystkich

Ja tez dołaczam sie do zyczeń bo moge tu prędko nie powrócić.Przede wszystkim bezpiecznych podróży i mega zajebistych świąt , smaczengo, tradycyjnego , staropolskiego , jajka i mokrego dyngusa.
P.S i co ino życzy

Vist.

Cytat:
2005-03-23 18:41:16, MichalSW pisze:
Wesołych Świąt dla Wszystkich

tego samego

dla mnie to jeden dzien wolny od pracy. rytual ganiania ze swieconka do kosciola, od ktorego jestem wolny i okazja by spotkac sie z rodzina dluzej niz na 15 min. mimo to, zycze wam, abyscie sobie odpoczeli.

Wesołych Świąt i chwili oddechu od codziennych spraw życzą Kao&Agnes.

Ja rowniez dolanczam swe zyczenia dla was...przede wszystkim wolnego czasu i zdrowka aby moc ten czas spozytkowac z rodzina...albo pod macha fury jak kto woli spedzac czas...wszystkiego dobrego

Z okazji nadchodzących świąt Wielkiej Nocy życzę wszystkim sympatykom i użytkownikom samochodów marki FSO ( i nie tylko) zdrowia, pomyślności oraz pociechy ze swoich maszyn, aby były waszymi wiernymi przyjacielami do końca świata i jeszcze dwa dni dłużej. Pamiętajmy, że dbając o wyroby tej firmy, dbamy o dobre imię naszej ojczyzny.
MARKHEIM

Jutro rano - bez gadania bierz się do jaj malowania maluj wszystkie bez wyjątku ! i te z majtek i te z wrzątku
Wesołych Świąt !!!!

A ja życzę wszystkim miłośnikom FSO (ach tak,chorzy z nas ludzie ) mokrego jajka i smacznego dyngusa

a tak na poważnie to Wesołych Świąt wszystkim życzę

jako maly ateista chcialem tylko zyczyc Wam odpoczynku od codziennej gonitwy niewiadomo za czym. Odpocznijcie! nalezy sie Wam!

Wszystkiego Najlepszego dla wszystkich

I do zobaczenia po świętach - Ja tradycyjnie jutro lecem rano w trasę w lubelskie (505km w jedną stronę) i odcinam się od kontaktu ze światem (oprócz kom - a i to nie zawsze).

[ wiadomość edytowana przez: Nomad dnia 2005-03-23 22:47:34 ]

Otulona w mgłę wieczorną, zasłuchana w leśną ciszę,
zapatrzona w taniec ptaków wiosna do snu nas kołysze.
Zaśnij słodko, śnij na jawie, wyśnij sobie cudne święta,
kiedy każdy jest szczęśliwy i o bliskich swych pamięta.
I niech senne te marzenia nie znikają nam co rano,
przeznaczone do spełnienia niech na zawsze pozostaną !

Zdrowych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy dla Was i Waszych rodzin życzy Jerry.

Również i ja przyłączam sie i życzę wszystkim wszlkiej pomyślności, zdrowia i radości z okazji zbliżających sie Świąt!!!

Niech moc Przyczajonego Kurczaka i Ukrytego Zająca będzie z wami!!!

wesołych!

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

najlepszego!

i efesowych

Spokojnych i zdrowych Świąt Wielkiejnocy!

A u spowiedzi byli?