Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Ptaszyna Daewoo Espero 1.5 16 ... Łódź | 2002-09-27 23:44:15 Kochani, jade sobie dzis moim przecinakiem a jak tu nagle nie mine mnie Espero z bardzo, mocno, ogromnie, nieziemsko, obrzydliwie, do przesady podniesionym tylkiem!!!!!!!!!!!
Sam z checia zwiekszyl bym NIECO przeswit ale to co widzialem przypominalo dragstera!!! Nawet mialem przy sobie aparat ale zanim bym zawrocil za mostem i probowal go gonic (na gazie... hehe) zdazyl by juz dawno zniknac. To byl tuning (a gdzie rozsadek, pozatym przod byl fabrycznie nisko, dokad swiecily mu swiatla - 3m?) czy tylko zmajstrowane cos na predce by dojechac do warsztatu na jakas naprawe? Nawet nie zwrocilem uwagi na wielkosc tylnych kol ani na rejestracje, wiem ze byl w kolorze mojego znaczy ciemnowisniowy metalik. Nie pilem! |
![]() Ptaszyna Daewoo Espero 1.5 16 ... Łódź | 2002-09-30 11:02:29 A pamietacie jak kiedys chcialem leciutko podniesc auto przy pomocy wyzszych oponek? Wtedy jakos nikt sie nie zgodzil...
Ja tez wozilem plytki jakies 2 tygodnie temu ale raptem ok 300kg i ciagle majac w pamieci oberwany bagaznik Taunusa, rozmiescilem je na fotelach i podlodze. |
![]() Ptaszyna Daewoo Espero 1.5 16 ... Łódź | 2002-09-30 11:56:13 I pomyslec, ze szwedalismy sie po tych samych sklepach i magazynach... (Dzieki i nawzajem!! ![]() |
![]() dyshel Espero/2.0/CD Łódź | 2002-09-30 15:08:52 a łazienka w jakiej fazie?
bo moja jeszcze nie skończona (czekam na pieprzone dekory) ![]() |
![]() Ptaszyna Daewoo Espero 1.5 16 ... Łódź | 2002-09-30 16:09:39 Wszystkie materialy, kabina, kaloryfer, filtry bla, bla, sa. Ale prace... najpierw trzeba bylo powycinac katowa narozniki bo sciany nie schodza sie pod katem prostym a jeszcze wczesniej zdemolowac poprzednie plytki, zadna cala nie zeszla, kiedys to byly materialy i technologie. (Dla odmiany kilka lat temu ten sam robotnik - moj tata kladl w kuchni i zaczely odpadac! W sumie tak samo z klejami sie zdaza, kiedys kladlo sie tapety na make z jajkami i sie trzymala!!) Teraz jest juz wszystko wyrownane i sobie spokojnie schnie. Generalnie instalacje bedziemy robic z plastiku zgrzewanego i przy okazji zakladam filtry wody na cale mieszkanko. . |