Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Samael User HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2009-04-16 16:23:54 Witam
Czy ktoś ze Stalowej Woli jeszcze jeździ modelami? Jeżeli tak, bądź też macie ale nie jeździcie bo nie macie z kim to zapraszam na teren za skate parkiem. Póki co są dwa Savage X4,1 i X4,6 ostanio pojawił się też trzeci X4,6 ale nie mamy z nim kontaktu. Póki co wymodelowaliśmy sobie wielofunkcyjną górkę z ziemi dla monster trucków. Posiada różne nachylenia stoków i np. z jednej strony można wykonywać skoki w dal, a z innej np. popróbować backflip. Zrobiliśmy ją wspólnie z kolegą z bezwładnej sterty ziemi leżącej za skate parkiem i cały czas jest testowana i modyfikowana w celu osiagnięcia optymalnego kształtu. Nie muszę chyba wspominać że wywrotka na ziemi nie jest taka dewastacyjna jak szlif na asfalcie po nieudanym lądowaniu. Jest też w planach wykonanie całego toru w innej lokalizacji, jednak pomysł ten wymaga kilku osób dla sprawnej realizacji. Ja sam tego nie zrobię a kolega marudzi że we 2 nie damy rady. Do tego o tor trzeba dbać i z niego korzystać bo inaczej zarośnie, a dwie osoby nie są w stanie tak często jeździć Fakt faktem jeżeli chcemy miejsce do jazdy, wolne od kamieni i butelek to musimy je zrobić i nie tylko dla siebie ale dla wszytkich chętnych. Pomysł na miejsce mam, ale też otwarty jestem na inne sugestie. Pozdrawiam |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2009-05-12 19:51:36 mój model działa niby carsona ale póltora roku nie odpalany bo brakuje czasu |
Samael User HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2009-05-15 13:25:12 Jak przed postojem przekonserwowałeś silnik olejem to nic mu się nie stało. Wykręć świece, pare kropel aro, troszke szarpanką, swieca na miejsce i ogień |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2009-05-15 19:43:47 Mam nowa robote i czasu brakuje.
Jak ktos chetny tanio sprzedam ten model. Wcylindrze było ciut oleju, swieca wykrecona. Auto na rozrusznik elektryczny tylko jezdzic sporo tuningu ale nie ma kiedy. |