ESPERO KOMBI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Celowo wywołuję temat chcąc poznać opinie kolegów z klubu. Po prostu myslałem czy ktokolwiek myslał a może zrobił taka przeróbkę? Ciekaw jestem jak takie cudo by wyglądało. Kiedys przyglądałem się Xantii i jest bardzo podobna bryłą do Espero....

Cytat:
2009-06-07 09:37:51, archive15 pisze:
przyglądałem się Xantii i jest bardzo podobna bryłą do Espero....

Bo bryła Espero to odrzucony projekt przez Citroena.

wiem, pytanie tylko czy jest w naszym kraju jakis pasjonat ktory przerobil Espero

Cytat:
2009-06-07 09:37:51, archive15 pisze:
.." myslałem czy ktokolwiek myslał a może zrobił taka przeróbkę? Ciekaw jestem jak takie cudo by wyglądało..."

A leki rano zażyłeś ?? ...

co do ogólnego spostrzeżenia...DeeJay już Cię uświadomił skąd ewent. podobieństwo....resztę sobie daruj...nasz Klub to nie debilny amerykański "monster garage"!

Miłej, spokojnej niedzieli

forum jest po to by pisac o Espero niezależnie czy chodzi o usterki, tuning czy pomysły jakiekolwiek związane z modelem. Jeśli ktos chce napisać o Espero właśnie tak jak ja to ma do tego prawo a inny klubowicz ma prawo sie z tym nie zgodzić i o tym napisać nie ząs głupawe teksty typu " daruj sobie" albo "zażyłeś rano leki", które poprawiaja chyba nastrój piszącego takie obraźliwe teksty. Dla wszystkich: nie obraziłem się. Po prostu są granice dobrego smaku. A każdy powinien dbać o kulture osobistą na forum. Szanujmy swoje opinie nawzajem.

Cytat:
2009-06-07 11:12:11, archive15 pisze:
.."forum jest po to by pisac .."

Szanowny Kolego ...jesteś tutaj ledwie kilkanaście dni ,"pożyj" z nami jakiś czas, a potem się zastanów czy warto się unosić ? /nasze forum jest dość specyficzne jeśli chodzi o atmosferę /
Za jakiś czas (jeśli dotrwasz) ..będzie Ci na pewno duuużo łatwiej

Niby masz rację...tyle, że to nie hyde-park ..nie każdy absurd jest tu akceptowalny ...a w tym co napisałeś zero logiki.

Piszesz , że Ty masz prawo pisać co chcesz ..więc mnie tego prawa nie odmawiaj ..też napisałem co myślę / przecie nie napisałem do Moda żeby usunął Twój wątek (póki co ) /

aaaaa... jeśli chciał bym Cię obrazić ...gwarantuję , że wiedział byś o tym!

Słonecznego dzionka

P.S. to jak z tymi lekami ?

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2009-06-07 11:50:08 ]

kolejny nas którego szkoda słów

Cytat:
2009-06-07 11:48:44, archive15 pisze:
kolejny nas którego szkoda słów

a możesz to przetłumaczyć na język polski ??

a nie widzisz "literówki"?

Cytat:
2009-06-07 11:46:49, bogdan1 pisze:
Piszesz , że Ty masz prawo pisać co chcesz ..więc mnie tego prawa nie odmawiaj ..też napisałem co myślę / przecie nie napisałem do Moda żeby usunął Twój wątek (póki co ) /

No właśnie nie napisałeś, żeby usunąć ten wątek, a szkoda...
Usunę więc dublujący wątek o spocie Grupy Śląskiej
Coś muszę zrobić, bo mnie ponosi jak czytam takie teksty

Cytat:
2009-06-07 12:00:26, mifinka pisze:
No właśnie nie napisałeś, żeby usunąć ten wątek, a szkoda... Usunę więc dublujący wątek o spocie Grupy Śląskiej Coś muszę zrobić, bo mnie ponosi jak czytam takie teksty

jakie teksty? proszę jaśniej

kolego żeby uszanować innych klubowiczy trzeba najpierw przeczytać regulamin potem wpisać w wyszukiwarkę czy czasem dany temat byl już wałkowany zlot w końcu tobie o to chodzi

Cytat:
2009-06-07 19:55:45, markon pisze:
kolego żeby uszanować innych klubowiczy trzeba najpierw przeczytać regulamin potem wpisać w wyszukiwarkę czy czasem dany temat byl już wałkowany zlot w końcu tobie o to chodzi

może i był wałkowany ale bez skutku więc utworzyłem nowy bo na nowości każdy zajrzy

Cytat:
2009-06-07 20:58:33, archive15 pisze:
może i był wałkowany ale bez skutku więc utworzyłem nowy bo na nowości każdy zajrzy

NIE TEN TEMAT ale fakt jest faktem bez nowych tematów forum umiera a espero jest tylko jedno i tyle