Silnik Carina E 1.6 94r

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
ostatnio padl mi silnik w toyocie , kupilem 2 ale okazalo sie ze to nie ten i podobno sa 2 lub 3 rodzaje takich silnikow, u mnie byl wtrysk w kolektorze i pod rozrzadem bylo podlaczenie do komputera wie ktos moze gdzie moge dostac taki silnik ?? pozdrawiam

allegro??

na allegro niema, dokładnie to chodzi mi o silnik z wtryskami w kolektorze i pod pompa wody musi wychodzic przewód z kostka , jest to podobno czujnik połozenia wału, jesli ktos miałby jakies informacje gdzie moge dostac taki silnik byłbym wdzieczny,

patrzyles w polecanych firmach na forum ?
poza tym toyotaczesci.pl

patrzyłem w polecanych firmach , dzwoniłem i niema, dzisiaj byłem w magazynie firmy AMBIT bo dzwoniłem i na stronie widziałem ze maja dwa silniki 1.6 do cariny, przez tel. powiedział mi ze jest silnik z wtryskami w kolektorze i czujnikiem położenia wału, pojechałem i nawet jednego silnika nie maja do Cariny i nie pamietaja czy wogóle mieli, nie wiedza k....a co maja na darmo narobione km. juz mi rece opadaja bo szukałem juz w wielu miejscach na wielu stronach i nie moge znalezc, podsuncie jakies miejsca, numery, gdzie mogłbym dostac taki silnik, pozdrawiam

może http://silniki.com.pl?

[ wiadomość edytowana przez: Pigletto dnia 2009-06-12 23:12:31 ]

skoro nie moge dostac tego j..... silnika to mam pytanie takie :
kupiłem 2 silnik taki :

i czy gybym dokupił do niego cała wiazke przewodów chodziłby, pomimo tego ze miałem silnik z wtryskami w kolektorze i czujnikiem połozenia wału ??

[ wiadomość edytowana przez: Street_Pirat__ dnia 2009-06-18 00:35:07 ]

podpowie ktos czy da rade tak zrobic ??

A głowicy i osprzętu nie dasz rady przełożyć ze swojego starego ? W sumie to nie napisałeś co konkretnie Ci padło w tym silniku...
Pozdro.

nie pokazuje fotek wiec sie nie wypowiem. ale duzo z osprzetu starego silnika powinno pasowac.

Jak potrzebujesz ten silnik to się odezwij na tel. 511602046. Posiadam taki silnik z tego roku i wiele innych części. Pozdrawiam