[MK7] Pomysł na kierunki w zderzaku - poszukuję :P

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie, zdobycie oryginalnych graniczy z cudem, więc potrzebuję inspiracji/pomysłu i liczę na Waszą pomoc
Ja niestety zdobyłem tylko jedną fotkę... marnej jakości... w dodatku nie mam zielonego pojęcia z czego pochodzą te kierunki...

Pomożecie ?

Hmm... Kojarzycie może takie paski z diodami?? (najczęściej białe) ludzie dodają sobie takie diody i podłączają je do pozycyjnych To... może da się takie kupić tylko że pomarańczowe i wkomponować je jakoś ładnie nad halogenami?? ja to bym tak zrobił

[ wiadomość edytowana przez: ostry060 dnia 2009-08-16 20:42:44 ]

Troche podobne do tych co z moretkami były. Filozofii nie ma zadnej. Możesz zrobic samemu a efekt może być zadowalający.
Z moretkami był mointowane migacze od golfa II + te smieszne nakładki-maskownice. Skombinuj takie cos z żywicy i leposze to niż czekanie na cud. Poza tym Koniu ma fajnie zrobione w przeciwmgielnych. Ktoś chyba kombinował migacze w naroznikach grilla- chyba Aduś

Kierunki w halogenach odpadają, diody LED nad nimi także.
Cięcie grilla ZENDER'a też nie wchodzi w grę :/
Oryginalne....hmm.... skąd wziąć te maskownice ?

Te na zdjęciu to są kierunki od Focusa MK1 zamontowane odwrotnie.

Cytat:
2009-08-16 21:01:43, Jacekm_ pisze:
Te na zdjęciu to są kierunki od Focusa MK1 zamontowane odwrotnie.

Dzięki Ci
Ta wersja póki co najbardziej mi odpowiada
Tylko jeszcze patent na to żeby to się jakoś trzymało

Dorwac zderzak z foki i przespawac miejsce na kierunki.

Cytat:
2009-08-16 21:21:21, Seba pisze:
Dorwac zderzak z foki i przespawac miejsce na kierunki.

Popatrz Seba... jakie to proste w parę osób
Dzięki

mi sie podobaja kierunki z Passata B6

zastosować można włqściwie wszystkie. Kwestia tylko, czy będa pasować stylistycznie, no i samego mocowania.
Wycinasz dziurę, pasujesz, od tyłu spawasz mocowania do zderzaka i po herbacie.
Widziałem na forum kierunki w mk5 do golfa2, ładne są w clearach, albo dymione...
Kiedyś na allegro były haluny z postojówką i kierunkiem w jednej obudowie i były wielkości halunów do mk7...

[ wiadomość edytowana przez: surec dnia 2009-08-17 08:31:52 ]