NIEDZIELA 23.08 - GRILL - ZAKOŃCZENIE WAKACJI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wpadliśmy na pomysł z Versem, aby z okazji zakończenia wakacji, ale i również pojawienia się w klubie nowego złotka (tajemnica póki co ) zorganizować grilla.

Miejsce oczywiście do ustalenia, albo Szczodre (standardowo), albo nowe miejsce, a mianowicie Sielska Zagroda k/Kiełczowa. Ewentualnie możemy odwiedzić strony Tippo i wybrać się do Stradomi, co by nie narzekał, że znowu daleko...

Godzina?! 14:00? 15:00?

Wiedziałem że tak będzie i coś na 23 wymyślicie... to tak bym miał większy wybór bo w poznaniu mam jeden, niskie łąki wrocek i grill..... to ja będę za opcją by złotko mniej spaliło

Cytat:
2009-08-19 08:45:57, dr_Killer pisze:
Wiedziałem że tak będzie i coś na 23 wymyślicie... to tak bym miał większy wybór bo w poznaniu mam jeden, niskie łąki wrocek i grill..... to ja będę za opcją by złotko mniej spaliło

To rozumiem, że będziesz. Tak??

Ludziska, a co wy na zalew w Jelcu ??? tam Nas jeszcze nie widzieli no ja powinienem złożyć do tego czasu rekina więc jak najbardziej się na to piszę.

Byle pogoda dopisała.

Ja też jestem za, co do miejsca to postanówmy cos do piątku żeby było wiadomo co wpisać na stronę Podobno w kiełczowie jest spoko i ładnie a wstęp to tylko 2zl. W jelczu nie bylem a to ta sama droga wiec tez może być.

No Jelcz może być w sumie

Cytat:
2009-08-19 22:02:25, Prezo pisze:
No Jelcz może być w sumie

Ja ostatnio tam przez przypadek trafilem, ale miejsca jest sporo i plaża i troche lasu. Pytanie czy to ma byćgrill czy też ktośbędzie chciał sie pomoczyć

Jeszcze zostają Boguszyce

Cytat:
2009-08-20 20:06:19, DaveOca pisze:
Ja ostatnio tam przez przypadek trafilem, ale miejsca jest sporo i plaża i troche lasu. Pytanie czy to ma byćgrill czy też ktośbędzie chciał sie pomoczyć Jeszcze zostają Boguszyce

Pomoczyć to się można w domu
Boguszyce?! Średnio mi się to widzi....

Ja jestem za Lejczem Jelczem
To ma być Grill przez duże "G"

Takie duże?
Grill

Cytat:
2009-08-20 21:06:51, versus pisze:
Takie duże? Grill

No no właśnie...

[ wiadomość edytowana przez: Prezo dnia 2009-08-20 21:27:52 ]

do jelcza dobijacie mnie... bliżej by było do szczodrego ale widzę że przegłosowaliście mnie

No to kiełczów? kazdemu bedzie blisko

Cytat:
2009-08-21 20:10:33, versus pisze:
No to kiełczów? kazdemu bedzie blisko

Do Kiełczowa nie będzie łatwo się dostać... ostatnio byłem tam na przejażdżce i było od groma ludzi... blisko Wrocławia i niestety cholernie zatłoczone miejsce...

a ja bym na Stradomie chciał, przynajmniej dobra droga jest. Ale jak będzie pogoda to mnie to obojętne gdzie.

Może być Stradomia... tyle, że jak będzie gorąco i słońce, to nie będzie się pod czym schować...

hehe a fajne babki po tym jelczu latają to by było warto się poświęcić

Musimy coś ustalić. Przecież mamy altankę, którą na wszelki wypadek fajnie bylo by zabrac,Eifel chyba ma sprzęt altankowy

Obywatele i obywatelki. Drodzy klubowicze i nietylko.
1. Stradomia - dość dużo miejsca, dobry dojazd, Tippo nie będzie psioczył że ma daleko.
2. Jelcz-Laskowice - zbiornik średniej wielkości, teren nieznany, dojazd fatalny (droga)
3. Szczodre - Miejsce sprawdzone, dojazd też nie jest taki straszny, większośc będzie miała blisko (oprócz Tippa )

Odpowiedź gdzie zrobićpozostawiam Wam. Myślę że rozstrzygniemy ten problem jutro o 14:00 na Dużym ORLENIE

Pozdrawiam

Duży Orlen - Oleśnica godz: 14

Przepraszam czy gril doszedł do skutku...bo mnie omineło