IV Weekend Tuningowy z 4 TUN NYSA 12-13.09.2009

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie, czyli:
IV Weekend Tuningowy z 4 TUN NYSA 12-13.09.2009 w ośrodku Nyskim nad jeziorem. Myślę, że można by w tym roku wybrać się z noclegiem.

Ja bym chętnie podjechał tylko sobota pracująca, ewentualnie w niedziele mogę dojechać z rana tylko nie wiem czy tym moim potworem jest sens jechać w niedziele... jak to my zawsze jechaliśmy w niedziele czy sobotę??

No jeżeli zdążę przygotować rekina to myślę że pojadę (w końcu), ewentualnie przy dobrej pogodzie zostaje mi SUZI

Myśmy jechali w niedziele zawsze ale mysle ze mozemy pojechac wieczorem popoludniu i zostac do niedzieli.

no ja akurat wrócę z urolpu

tylko nie wiem czym pojadę...

chyba groszkiem...

Cytat:
2009-08-09 21:17:29, versus pisze:
... wieczorem popoludniu ...

Myślę, że to że to jest dobra pora

Cytat:
wieczorem popoludniu

chodziło mi że popołudniu "lub" wieczorem

no ja to bardziej odebrałem, że w sobotę popołudniu

no to chyba dobrze

Ile osob jedzie na zlocik i ile osob jest chętnych na nocleg w ośrodku. Koszt jednej doby 15-12 wynosi w zaleznosci od wymogów odnosnie komfortu Srednio trzeba liczyc 20-30zl/os.

Więc ja jade na 100%
nocleg 100% - 2 os

My również
2 os. znaczy się

Ja się narazie zastanawiam :/ ale chyba się skuszę na sobotę + nocleg.

Cytat:
2009-08-24 20:11:01, DaveOca pisze:
Ja się narazie zastanawiam :/ ale chyba się skuszę na sobotę + nocleg.

No ja mam taką nadzieje...
Małą integrację, klubową zrobimy wieczorem...

Oki bedziemy dzwonc się pytać o rezerwację, wymagana jest jednak wpłata zaliczki bo mysmy tak rezerwowali na wakacje. Na dniach bedzie wiadomo jak z miejscami więc szybko się decydowac

NIE MA MIEJSC W OŚRODKU

Ewentualnie można szukać prywatnych stancji blisko ośrodka.

Witam
Koledzy jak trafić do tego ośrodka ?? Prawdopodobnie bym się wybrał... Do Nysy jakoś dojadę a gdzie kierować się dalej ??

Trzeba przejechac przez nyse i kierowac na kłodzko, zaraz za nysą jakies 2km po lewej stronie jest ośrodek, tam budują parking wiec latwo zauwazyc. Napewno się zgadamy co do wyjazdu

Umawiamy się sqadem na niedziele, obecność ja myślę obowiązkowa Zapraszam do nocowania z sb na niedziele, czyli wyjazd w sobotę, grill browarek Chętnych serdecznie zapraszamy, myślę ze z miejscami dałoby radę coś wyszukać na miejscu. Prezo wez slupki ja biorę flagę

Ja się wybieram w sobotę.Planowałem powrót wieczorem lub w nocy. Nie wiem czy do Niedzieli zostanę, zależy czy gdzieś nocleg wyszukam niedrogi.