Elektryka w tylnych lampach MKV 1,6 EFI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Mam pytanie za 100 punktów. Czy w escorcie MK5 żarówki w tylnych lampach są lutowane czy jakiś za przeproszeniem idiota grzebał i je tam polutował ? Pytam bo walczyłem wczoraj ze zwarciem na włączniku świateł przeciwmgielnych (zamiast stopu miałem światła przeciwgielne i postojowe).

[ wiadomość edytowana przez: jarex76 dnia 2009-09-24 10:36:50 ]

Pytanie za 100 punktów. Jak powinno być wstawione MK w temacie wątku? Odpowiedź znajdziesz w regulaminie kategorii

ech...
orginalnie żarówki są wkładane-wciskane i pół obrotu, inaczej być nie może, zresztą wystarczy zerknąć na allegro jak wyglądaja lampy od tylca, że o żarówkach nie wspomnę...

No to w takim razie poprzedni właściciel bawił sie w tuning tylnych lamp chyba, bo u mnie są żarówki polutowane, a jakby było tego mało to są wszędzie założone 2-włóknowe. Hehehe, nieźle.

Temat zamykam, wymieniam lampy bo to co teraz mam to woła o pomstę do nieba.

PS. Chyba założe Lexus-y black, podobią mi sie.

Cytat:
2009-09-24 10:57:34, jarex76 pisze:
No to w takim razie poprzedni właściciel bawił sie w tuning tylnych lamp chyba, bo u mnie są żarówki polutowane, a jakby było tego mało to są wszędzie założone 2-włóknowe. Hehehe, nieźle. Temat zamykam, wymieniam lampy bo to co teraz mam to woła o pomstę do nieba. PS. Chyba założe Lexus-y black, podobią mi sie.

a stare wywalasz? Pogadaj z Stion, on chciał kupic orginały do mk5, zresztą miał chyba jakies lexy...
Lexy ma kol michu...zobacz w ogłoszeniach...

tak, stare wywale, bo poprzedni właściciel je przyciemniał i spartolił konkretnie robote, poza tym są lekko poniszczone już i te lutowane żarówki totalna porażka

Cytat:
2009-09-24 12:14:53, jarex76 pisze:
tak, stare wywale, bo poprzedni właściciel je przyciemniał i spartolił konkretnie robote, poza tym są lekko poniszczone już i te lutowane żarówki totalna porażka

daj foto starych na surecc@wp.pl, może bym je wziął...

OK.
Po pracy zrobie małą sesje foto i wstawie.

aktualizacja :

No i &*&*^^*&^, po lampach. Jakiś kurtka debil zaparkował mi w bagażniku.
Siakiś pechowy ten mój esczort, to już drugi raz.

[ wiadomość edytowana przez: jarex76 dnia 2009-09-24 20:42:43 ]