Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
PG F&F Sympatyk Fiat 125 x 2 ,Tyran ... Kraków | 2008-10-14 23:00:06 Montaż instalacji gazowych LPG
Pełna dokumentacja (homologacja, faktura VAT, gwarancja) Instalacje wtrysku sekwencyjnego gazu renomowanej firmy stag300 lub 4gas Montaż instalacji do silników 4/6/8 cylindrów. MONTAŻ W CIAGU 1 DNIA PROMOCYJNA CENA Kontakt 606 237 943 – Rafał 79 20 666 79 – Piotrek Przykładowa konfiguracja instalacji IV generacji (sekwencyjny wtrysk gazu): Silnik 4-cylindrowy: Sterownik stag300 - lub 4gas Wtryskiwacze VALTEC Reduktor TOMASETTO, KME Zbiornik toroidalny ( w kolo zapasowe) Wlew pod klapką (jeżeli jest możliwość) Cena 2200zl |
3zeR_MDS F&F Wolny Słuchacz :) Kraków | 2008-10-14 23:10:05 dobrze chlopaki robia, nie drutuja, profesjonalne podejscie a nie jak wiekszosci gazownikow :] |
PG F&F Sympatyk Fiat 125 x 2 ,Tyran ... Kraków | 2008-11-08 00:09:10 up bo a noz ktos nie widzial |
PG F&F Sympatyk Fiat 125 x 2 ,Tyran ... Kraków | 2009-06-08 01:47:59 up |
PG F&F Sympatyk Fiat 125 x 2 ,Tyran ... Kraków | 2009-09-15 18:37:20 aaa podniose co by wujkowi google bylo latwiej
oferta,galeria i mapka dojazdu dostepna na stronie www.geg.vel.pl czynne pn-pt 8-16 chyba ze jakas nagla awaria to dzwonic pytac itp |
Rino125p F&F Sympatyk Kraków | 2009-09-15 18:46:49 też polecam chłopaków, gazowałem u nich dupowoza, i jestem naprawdę zadowolony, wszystko schludnie, i w ciągu 1 dnia, Chłopaki dali też furiatową zniżkę |
bimber1 (S) Furious Moderator kant Kraków | 2009-09-15 18:54:50 a mnie zepsuli auto choc nic w nim nie robili naszczescie sie samo naprawilo |
PG F&F Sympatyk Fiat 125 x 2 ,Tyran ... Kraków | 2009-09-15 20:25:13
bos wprowadzil zle wibracje w otoczenie brudnym samochodem na podjezdzie... a my mamy takie autko voooodooooo w garazu i jak ktos nas wkurzy to potem psujemy |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2009-09-15 20:31:36 no strona to jest lekko nietrafiona rzekłbym |
PG F&F Sympatyk Fiat 125 x 2 ,Tyran ... Kraków | 2009-09-15 21:19:19
etam nie znasz sie ale jak ci sie nudzi i chcesz mi zrobic ladniejsza to chetnie zobacze co wykombinujesz pozatym nigdy nie wiadomo w ktora strone sie G.E.G bedzie rozwijalo wiec moze wtedy strona bedzie odpowiednia... zreszta nie ma sie podobac tylko spelniac swoja role dla mnie spelnia, jest na niej wszystko to co potrzebuje |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2009-09-15 21:37:52 No własnie roli nie spełnia bo jesteście firmą co gaz zakłada a macie screeny o malowaniu czy rysowaniu fireballow z boku auta. Itd.
Wchodzac na waszą strone to tak do konca nie wiadomo czym się zajmujecie. To juz lepiej robić wizytowke z jednym zdjeciem niż takie coś. No i domena....nie wiem czy 50zł za domene na rok to taki wydatek... |
PG F&F Sympatyk Fiat 125 x 2 ,Tyran ... Kraków | 2009-09-15 22:40:08 hmm a kto powiedzial ze tylko gaz zakladamy??
Koniu P.H.U GEG to nie to samo co AUTO GAZ GEG (mimo tego ze nawet taki tytul strona ma ) ... a wytlumacze co mi tam przesiebiorstwo handlowo uslugowe.... wiec jezeli juz sie tak bardzo czepiasz tego co mam na stronie... zarowno moge sprzedawac lakier na fireballe malowac je (skad wiesz czy wlasnie nie skladam komory??) a nawet robic rajdowki bo przeciez sa na screenach... ba rowniez moge zajmowac sie bieznikowaniem opon ktore rowniez sa na stronie.... powiem jeszcze jedno audi ktore jest na stronie ma zalozny gaz.... wiec juz w temacie?? pani na zdjeciu patrzy pod maske kiedy ma wymienic filtr gazu fazy lotnej.... a pan ktory trzyma klucz i opone.. no coz mamy na stanie taki sam klucz jak ten pan... teraz pasuje strona do firmy?? ja mysle ze pasuje powiem wiecej mi sie zajebiscie podoba i klientom ktorzy do nas przyjezdzaja nie sprawia problemow logo czy malowany firebal na aucie czy te bieznikowane opony... a sa zadowoleni ze moga przeczytac cos na temat firmy zapoznac sie z czastkowa oferta i cennikiem zobaczyc nasza robote i papiery i najwazniejsze zobaczyc jak do nas trafic.... pomyliles chyba konkursy fotograficzne i graficzne ze strona wylacznie informacyjna naszej firmy nie startujacej w zadnym konkursie.... co do domeny ta ktora chcialem jest zajeta.. placic za inne ktore wogole mi nie podchodza?? sory to wole dac dzieciom na obiady w szkole niz wyrzucac kase w bloto na domene ktorej nie potrzebuje. mysle ze na ten temat powiedzialem juz wszystko i prosze o skonczenie ot jezeli komus wchodzenie na ta strone sprawia wielki bol to prosze o zapytania via tel lub priv chetnie odpowiem na nie. pozdr. |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2009-09-15 23:35:28 Dobra spece nie będę się wdawał ze znawcami tematu w każdej dziedzinie w dyskusje bo jest to bez sensu. |
3zeR_MDS F&F Wolny Słuchacz :) Kraków | 2009-09-15 23:46:21 tak sie sklada ze za gowniarza troche w stronach www siedzialem i mniej wiecej kumam temat a w dyskusje juz sie wdales |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2009-09-15 23:48:25 no własnie siedziałeś za gówniarza. A ja siedzę cały czas w temacie realizując projekty dla większych agencji reklamowych w Polsce i ja się nie znam. A dorabianie sobie ideologii do wszystkiego co jest na stronie na swój sposób ( czyli projektanta ) jest śmieszne, żeby nie powiedzieć żenujace. Jakby to była strona dla dzieci to PG napisałby że ta dama szuka pieluchy dla swojej pociechy
pozdrawiam serdecznie |
PG F&F Sympatyk Fiat 125 x 2 ,Tyran ... Kraków | 2009-09-15 23:55:43
nie wiem nie kapuje.... boli cie to ze straciles potencjalnego klienta bo na wlasne potrzeby umiem sobie stworzyc jakas tam strone ktora jakies tam informacje bedzie przekazywac klientom?? czy szukasz dziury w calym tak jak niektorzy na forum wszystko wiesz najlepiej o mnie o moim bracie o autach ktore zrobilismy, robimy dalej, co w nich mamy, jak chodza teraz a jak chodzily przedtem?? czy ja kogos pytalem w tym watku jak sie mu podoba moja strona?? chyba nie ... jest dzial kupie sprzedam oferuje sprzedaz instalacji wraz z montazem... wiec nie kapuje tutaj Koni do czego brniesz... stronki niestety ci nie zlece ..... |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2009-09-16 00:04:23 Dałeś link do strony więc postanowiłem skomentować. Skoro nie potrafisz przyjąc krytyki to nie mój problem. Ale powiem ci musisz sobie z tym jakoś poradzić ....sam. Albo szukać pocieszenia u brata, którego tutaj wywołałeś bóg wie po co.
Widzisz jakbyś był trochę ogarnięty to byś widział że ja stron www nie robię, wiec nie jesteś dla mnie klientem. Zresztą, klientów ja nie szukam to oni mnie szukają. |
BULLITT fiat Kraków | 2009-09-16 00:14:10 PG - gdybyś sie orientował w temacie to byś takich pierdol nie wypisywał . Podepnij sobie jakies dobre statystyki jak np Google Analytics i zobacz jak sie odbywa ruch na Twojej stronie ..skad sie bierze i jak klienci sie po tej stronie poruszaja. Sprawdz tez sobie wspolczynnik odrzucen i wtedy zobaczymy czy ta strona jest taka oh ah . Co do domeny ...to w wyborze domeny chodzi o profesjonalizm to raz ..dwa latwosc przeliterowania przez telefon emerytowni....i zapamietanie. Jesli myslisz logicznie to domena o tresci www.xxx.pl bedzie latwiejsza do zapamietania niz www.xxx.w piatek w prawo.pl. |