[MKVII] Naprawa tylnych podłużnic. Cena/y ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam serdecznie.
Szukałem ale żadnej wlasciwej odpowiedzi nie znalazlem. Mianowicie leca troche podłużnice mysle ze lepiej to zrobic za wczasu niz za pozno.... Moze ktos z Was naprawial i orientuje sie w kosztach?. A moze ktos z mojego miasta Włocławka ma kontakt do dobrego i niedrogiego blacharza. Prosze o podpowiedzi i pomoc.
Z gory dziekuje.
Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Marcino23 dnia 2009-11-12 22:51:10 ]

ja dałem jakoś 250 zł, tylko że robiłem półtorej roku temu i to u znajomego, więc nie wiem jak teraz sprawy wyglądają

myslisz ze w 500 zl sie zmieszcze? to na ta chwile max co moge dac....

myślę że raczej tak, zależy jak bardzo zaawansowany masz problem

znajomy mi mowil ze tragedii nie ma ale jak chce pojezdzic to lepiej zrobic... a nie chce sprzedac auta

ja dałem 800 zł za naprawę podłużnic w stanie agonalnym ; ]

sporo.... kurcze u mnie widac ze juz leca ale polataja jeszcze ale chce to zrobic

tylko że miałem w nich otwory na wylot , dodatkowo spawali dziury w podłodze, bak bo mocowania odpadły i kilka innych rzeczy także to był gruntowny remont, u Ciebie może wyjść dużo taniej

Ja zaplaciłem u znajomego 100zł,dziura na dlugosci około 20-30cm po obu stronach z tyłu,no i wysmarował od razu bitexem (czy jakims takim)

Szwagier mi zrobił za praktycznie free wypiliśmy razem 0,7 absoluta ale mówił że za ok 300 zrobi z konserwacją tylko musisz podrzucić essiego do Wieliczki

Spokojnie w granicach 300-350 zł sie zmieścisz.

a podluznice spawa sie spawarka elektryczna czy migomatem?

najlepiej migomatem

Bo moj wujek jest spawaczem i ma elektryczna spawarke i chyba da rade zeby mi to troche zregenerowac. Jak myslicie??

Spawarka elektryczna jest raczej trudno cienka blache spawac, a to wujek proponowal czy sam wpadles na ten pomysl. Bo jak z wujka jest "spawacz" to sam powinien wiedziec ze spawarka elektryczna tylko "dziadostwa" narobi w cienkiej blaszcze

a moze ktos z Was we Włocławku zna dobrego i niedrogiego blacharza?

no szkoda kolego że tak daleko mieszkasz bo zrobił bym ci to ładnie i 500zł na pewno by starczyło.
a elektryczną spawarką nawet nie próbuj bo kicha wyjdzie tylko migiem

a ktos ode mnie najlpeiej z miasta?

Sorry, ale jak czytam takie wątki to aż mnie skręca.

Czy Ty Marcino23 na głowę upadłeś??

Tanio, dobrze, na miejscu - to może jeszcze pod dom podjechać zrobić w godzinę, posprzątać i przeprosić za kłopot?

Normalnie ręce opadają....

Daras no ale to nie robota na 5 minut. No i chyba normalne zechce zrobic w miare rozsadnym kosztem. Nie wiem po co sie wnerwiasz. Chyba humor niezbyt i trzeba bylo dac ujsc emocjom rozumiem. W kazdym badz razie jakby ktos z moich okolic mial jakis kontakt to prosze

[ wiadomość edytowana przez: Marcino23 dnia 2009-11-16 09:42:24 ]