Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2009-04-28 12:45:53 Część z nas, jak nie większość, słyszała o pakietowaniu internetu. A nawet jak nie to wszystko jest tutaj -> http://stopcenzurze.wikidot.com/
Tak czy siak, jest to petycja, pod którą mimo wszystko warto się podpisać. Osobiście i tak jestem sceptycznie do tego nastawiony, ale nie chciałbym się obudzić z ręką w nocniku. |
DoliN Miłośnik FSO zdrapek JGA / KAT | 2009-04-28 13:48:51 Jeśli będą chcieli, to i tak wprowadzą pod pozorem dbania o bezpieczeństwo narodowe, europejskie itp itd. Rzeczy wypisane w książce "1984" powoli stają się faktem... |
Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2009-04-28 14:16:04 A ja myślę inaczej - za granicą bardziej niż w Polsce politycy boją się tego, że ich nie wybiorą ponownie i jak się odpowiednio sprawę nagłośni to dadzą sobie spokój z takimi pomysłami.
Tak było np. jak wpadli na pomysł, że w kabriolecie należy jeździć w kaskach. Zdecydowane protesty zniechęciły ich skutecznie. |
DoliN Miłośnik FSO zdrapek JGA / KAT | 2009-04-28 14:21:29 Dawałem ten obrazek już w innym wątku...
Zastanawiam się, do jakiego pakietu będzie należeć nasze forum? Bo jak ekolodzy i producenci nowych samochodów na nas wsiądą, to nam rozwalą forum |