[S] blende

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam blende od espero w ilości 2szt

30zł za szt

za kupno wielu części zejdę konkretnie z ceny potrzebna kasa

Cytat:
2013-09-28 00:53:56, markon pisze:
mam blende od espero w ilości 2szt 30zł za szt za kupno wielu części zejdę konkretnie z ceny potrzebna kasa

Maniuś...a do taczki nie pasuje ?? ..tego jeszcze nikt nie dokonał !

soorki ...ale jak pomyślę, jaki to kiedyś był Rarytas (blenda oczywiście , a nie taczka ) ...wow!

Cytat:
2013-09-28 19:11:46, bogdan1 pisze:
Maniuś...a do taczki nie pasuje ?? ..tego jeszcze nikt nie dokonał ! soorki ...ale jak pomyślę, jaki to kiedyś był Rarytas (blenda oczywiście , a nie taczka ) ...wow!

rarytas z napisem espero !!!!

KUPIĘ TĄ BLENDE RAZEM Z ANTENĄ ELEKTRYCZNĄ DO RADIA. jEŚLI TYLKO ZNAJDZIESZ JĄ TO DAJ ZNAĆ NA 692 629 696. LUB SPEC20021@WP.PL. INTERESUJE MNIE TAKŻE MODUŁ ZAPŁONOWY EMC. Serwusik.

anteny brak, blenda poszła, została bez napisu espero a moduł hmmm muszę poszukać

kompy mam ze 4szt jaki rocznik chcesz i ile dasz

Blenda poszła. Został jeszcze do kupna lewy but widoczny na zdjęciu....

Tak na marginesie, to blenda z napisem "ESPERO" nie pasuje do pokrywy bagaznika z blendą bez tego napisu. ( trzeba wiercic otwory) i na odwrót....

Jesteś w tzw mylnym błędzie Faktem jest że trzeba parować zestaw blenda-klapa bo jest chyba z 7 rodzajów, ale napis ESPERO nie ma nic do tego. Aranos swego czasu miewał wersję z napisem i bez, zresztą Viper też, i to bez zmiany klapy

-----------------
czasem tu zaglądam

Cytat:
2013-10-28 17:10:43, Czarek_Rej pisze:
Tak na marginesie, to blenda z napisem "ESPERO" nie pasuje do pokrywy bagaznika z blendą bez tego napisu. ( trzeba wiercic otwory) i na odwrót....

Adam ma racjo ...
Ty troszka też
Z tego co pamiętam , to wystarczyło co nieco udupcyć ...i mówię tu wyłącznie o częściach zamiennych dełu espero