[S] Espero -najbogatsza wersja - 2.0 wsystko sprawne, serwis

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam !
Powoli sie przymierzam do zmiany esperola na cos inego - chociaz z żalem się rozstane

espero 2.0 Full wyposazenie, wszystko sprawne - na wszystkie naprawy do tej pory rachunki, serwis autoryzowany.
Jako super bonus nowa instalacja LPG (ma 2 lata - zakładana w autoryzowanym serwisie)
pełna elektryka, gaz - na miescie 11-12 litrów trasa 8-9 przy ciezkiej nodze
klimatyzacja sprawna 100% nabita pól roku temu
Ogólnie autko warte grzechu,
mechanicznie - bez zarzutu, ma ślady rdzy - jak każde espero - dol drzwi i nadkola
tel: 502364070, Szczecin

[ wiadomość edytowana przez: pawroy dnia 2010-08-14 17:53:04 ]

pełna wersja?? a obie poduszki powietrzne ma??

Cytat:
2010-08-14 17:53:39, Jabuszko pisze:
pełna wersja?? a obie poduszki powietrzne ma??

no pewnie druga pompowana ręcznie - dla tesciowej/pasażerki

Jakbyś jeszcze cenę podał.

Cena - sam nie wiem, na allegro widziałem podobne nawet za 5000 z gorszym wyposażeniem...i bez LPG na przykład:

"full wypas z allegro"

Jak ktoś przyjedzie i położy 4200 na stól to odjeżdża fajnym autkiem.

tutaj galeria:
GALERIA

atuty:
1. silnik 2.0 8 SOHC - idealny z gazem spalanie 11L max
2. instalacja gazowa ma 2 lata - wlasnie sie konczy gwarancja
3. Klimatyzacja - działa BDB, super chłodzi i jest szczelna
4. dokumentacja serwisowa z ASO Szczecin w tym montaż LPG
5. centralny zamek + Piloty
6. instalacja GSM (nokia 6310)
7. bagażnik dachowy + bagaznik na narty "kleszcze"
8. SKI-bag- pod łokietnikiem z tyłu jest miejsce na narty - można przewozić w bagażniku
9. radio z panelem AIWA
10. hamulce itp - robione zawsze od reki - auto gotowe do jazdy, cały czas w eksploatacji

minusy:
1. blacharka - slady rdzy, jak we wszystkich dół drzwi szczególnie - ale się to nie posuwa jak kupiłem to espero z 4 lata temu to było podobnie - i nie idzie dalej
2. elektryczne szyby z tyłu powoli sie podnosza
3. porysowana lekko maska widac na zdjeciach - ktos na parkingu się "bawił"....

jeszcze nie dałem ogłoszenia na allegro - ale jak się tu nikt nie zainteresuje to tam wystawie
pomyslalem, ze tutaj znajde zapalenca espero - a troche szkoda mi go oddac
pozdr.

Cytat:
2010-08-19 01:13:06, pawroy pisze:
Cena - sam nie wiem, na allegro widziałem podobne nawet za 5000 z gorszym wyposażeniem...i bez LPG na przykład: "full wypas z allegro" Jak ktoś przyjedzie i położy 4200 na stól to odjeżdża fajnym autkiem. tutaj galeria: GALERIA atuty: 1. silnik 2.0 8 SOHC - idealny z gazem spalanie 11L max 2. instalacja gazowa ma 2 lata - wlasnie sie konczy gwarancja 3. Klimatyzacja - działa BDB, super chłodzi i jest szczelna 4. dokumentacja serwisowa z ASO Szczecin w tym montaż LPG 5. centralny zamek + Piloty 6. instalacja GSM (nokia 6310) 7. bagażnik dachowy + bagaznik na narty "kleszcze" 8. SKI-bag- pod łokietnikiem z tyłu jest miejsce na narty - można przewozić w bagażniku 9. radio z panelem AIWA 10. hamulce itp - robione zawsze od reki - auto gotowe do jazdy, cały czas w eksploatacji minusy: 1. blacharka - slady rdzy, jak we wszystkich dół drzwi szczególnie - ale się to nie posuwa jak kupiłem to espero z 4 lata temu to było podobnie - i nie idzie dalej 2. elektryczne szyby z tyłu powoli sie podnosza 3. porysowana lekko maska widac na zdjeciach - ktos na parkingu się "bawił".... jeszcze nie dałem ogłoszenia na allegro - ale jak się tu nikt nie zainteresuje to tam wystawie pomyslalem, ze tutaj znajde zapalenca espero - a troche szkoda mi go oddac pozdr.

dawno się nie ubawiłem takim ogłoszeniem przecie to totalny rudiowuz i ty go porównujesz do tego za 5000zł jak dostaniesz 1500zł to się ciesz i nie pisz takich textów ślady rdzy jak we wszystkich bo tak nie jest

Właśnie! Jakie ślady rdzy? To zaawansowana korozja na praktycznie każdym elemencie, której koszty usunięcia przewyższają wartość auta.

Cytat:
2010-08-19 08:11:30, markon pisze:
dawno się nie ubawiłem takim ogłoszeniem przecie

Tez się ubawiłem ...

Jak mi znajdziesz takie auto za 1500 teraz na allegro to oddam Ci honor,
Tu masz auto z historią serwisową, W miarę nowym LPG (za 2500)
Sprawną klimą - a nie "do nabicia" itd... silnik i zawieszenie bez zarzutu - na wszystko mam rachunki, a to że specjalnie zrobiłem zdjęcia miejsc gdzie są ogniska rdzy i rysy - wyszedłem z założenia, że nie ma co nic ukrywać, picować. Porównuje je do auta za 5800 - czyli różnica 1600 na moją korzyść, jak myślisz zrobie (ja czy potencjalny nabywca) tą rdze za 1600-2000 ? Same drzwi można kupić i wymienić za grosze....

To że na zdjęciach na allegro nie widać rudego - o tym się nie chce wypowiadać, tam też wszystkie esperaki mają jakoś tak dziwnie około 150tys przebiegu - jak na 15 letnie auto troszke malo nie uwazasz?

Ja swojego nie "przygotowuje" do sprzedaży
Sprzedaje tak jak jest.
P.S.
czekam na linka do espero w takim wyposażeniu i z udokumentowaną historią !
pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: pawroy dnia 2010-08-19 09:54:59 ]

Cytat:
2010-08-19 09:51:19, pawroy pisze:
Ja swojego nie "przygotowuje" do sprzedaży Sprzedaje tak jak jest. P.S. czekam na linka do espero w takim wyposażeniu i z udokumentowaną historią !

To nie działa. Uwierz mi. Też sprzedawałem kiedyś złomero w idealnym stanie mechanicznym, czyściutkim wnętrzem i rachunkami za większość napraw. Oczywiście przyznawałem, że jest gdzieniegdzie ruda. I co z tego, skoro po 1,5 czy 2 miesiącach za 4050 zł sprzedałem bo miałem dość czekania na wymarzonego kupca. A miało to miejsce w 2007r.

więc ja patrząc na twoje wyceniam swoje na jakieś 12tyś ale sprzedam za 4tyś niech stracę

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Daewoo/Espero/6402

Cytat:
2010-08-19 13:12:34, markon pisze:
więc ja patrząc na twoje wyceniam swoje na jakieś 12tyś ....

12 tys powiadasz

Sory ale kompletnie mi sie nie podoba Twoje auto - ale to moje zdanie, W tej Twojej wyliczance brakuje jeszcze jakiej marki śrubki użyłeś do wkręcania....

Ja też mogę zrobić taką wyliczanke - wszystko mam na FV łącznie z całym rozrządem, kompletnymi hamulami serwisem itd - wszystko z przeciągu ostatnich 2 lat - Moje Espero jest "standardowe" ale bardzo dobrze wyposażone i z o niebo lepszym silnikiem, o nowej (w miarę) LPG nie wspomnę, jak ty oblewałeś się potem w czasie lipcowych upałów ja się elegancko chłodziłem w przyjemnym komfortowym powietrzu !
Jak Ty zimą zaparujesz - ja w ciągu kilku sec mam odparowane bo włączę klimę (praktycznie cały rok jej używam i spala max 11l gazu)

Nie napisałem tego posta po to abyś torpedował wszystko co napisze....
Wqr... mnie takie osoby, które piszą że marzą "...o dobrym słowie...." a same szukają zaczepek i nie szczędzą krytycznych uwag - ale to niestety taki urok u nas w Polsce....ech

nie podoba się nie kupuj, a swoje Espero z wieśmakowym tuningiem sprzedawaj za 12000,-

powodzenia z mojej strony EOT
P.

Cytat:
2010-08-19 14:57:27, pawroy pisze:
12 tys powiadasz Sory ale kompletnie mi sie nie podoba Twoje auto - ale to moje zdanie, W tej Twojej wyliczance brakuje jeszcze jakiej marki śrubki użyłeś do wkręcania.... Ja też mogę zrobić taką wyliczanke - wszystko mam na FV łącznie z całym rozrządem, kompletnymi hamulami serwisem itd - wszystko z przeciągu ostatnich 2 lat - Moje Espero jest "standardowe" ale bardzo dobrze wyposażone i z o niebo lepszym silnikiem, o nowej (w miarę) LPG nie wspomnę, jak ty oblewałeś się potem w czasie lipcowych upałów ja się elegancko chłodziłem w przyjemnym komfortowym powietrzu ! Jak Ty zimą zaparujesz - ja w ciągu kilku sec mam odparowane bo włączę klimę (praktycznie cały rok jej używam i spala max 11l gazu) Nie napisałem tego posta po to abyś torpedował wszystko co napisze.... Wqr... mnie takie osoby, które piszą że marzą "...o dobrym słowie...." a same szukają zaczepek i nie szczędzą krytycznych uwag - ale to niestety taki urok u nas w Polsce....ech nie podoba się nie kupuj, a swoje Espero z wieśmakowym tuningiem sprzedawaj za 12000,- powodzenia z mojej strony EOT P.

jak ci ma ta klima działać jak masz takie dziury w karoserii a u mnie ni grama rudej zresztą nie wiem czy wiesz ale 1,5 też ma klimę nie wszystkie zresztą espero to nie jedyne moje auto a na ten wieśmakowy tuning wydałem wiecej niż jest warte twoje espero

Cytat:
2010-08-19 15:11:11, markon pisze:
...a na ten wieśmakowy tuning wydałem wiecej niż jest warte twoje espero

I po co Ci to było?

Cytat:
2010-08-19 15:50:04, Gacolot pisze:
I po co Ci to było?

przecie nie dla ciebie

Cytat:
a na ten wieśmakowy tuning wydałem wiecej niż jest warte twoje espero

to tylko współczuć pozostało....
ale pod remizą laski piszczały pewnie.... może się opłaciło

Cytat:
2010-08-19 16:10:36, pawroy pisze:
to tylko współczuć pozostało.... ale pod remizą laski piszczały pewnie.... może się opłaciło

z toba jak jechały też piszczały ze strachu ze auto sie rozlatuje

Trzymać poziom... je*ać się dalej... młoda kadra rośnie!