Najgłupsze/najdurniejsze internetowe forum danej marki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nudno się robi więc zarzucam temat.
Z jakim najgłupszym/najdurniejszym/najdebilniejszym forum jakiejś tam marki się spotkaliście.
Dla mnie prym wiedzie: Forum Renault Laguny.
1.Nie klikajcie bo i tak sobie nie poczytacie bez rejestracji.
2.Nie piszcie, że wam się coś nie podoba bo bana dostaniecie (ja już z 8 banów dostałem), a co najmniej ostrzeżenie
3.Koniecznie musicie napisać skąd pochodzicie (województwo i miejscowość) i jakie macie auto. Ja napisałem 2 posty (normalne i na temat) i zaraz dostałem zje*kę, że profilu nie uzupełniłem o miejscowość/województwo.
4.Hierarchię sobie debile potworzyli: prezes, wiceprezes, boss regionalny itp. itd. ja pier*olę!!!
5.Mają oficjalny status stowarzyszenia i zbierają kasę - oczywiście również oficjalnie.
6.Bez wpłacenia kasy+oblepienia auta nalepkami i ramkami (zdjęcie z owych operacji należy wysłać) nie masz prawa zostać klubowiczem.

Ogólnie jeb*ięte towarzystwo!!!
FORUM DAEWOO ESPERO = JEDYNE NORMALNE FORUM W INTERNECIE.

Cytat:
Ogólnie jeb*ięte towarzystwo!!!
FORUM DAEWOO ESPERO = JEDYNE NORMALNE FORUM W INTERNECIE.

Podlizujemy się Hje hje hje hje.

Ja już nie muszę

na forum focusa koleś za kawał o hitlerze i tutbodymomenie(był również na naszym forum) dostał jakieś oficjalne ostrzeżenie w dziale spraw porządkowych czy czymś takim, a słowa "spieprzaj, pieprzę" budzą powszechne oburzenie

Muszę podpuścić Kolibra.

On miał takie fajne mesio forum zaszczyt zaliczyć - tam to dopiero totalne pierdolce "panują"! - ale szczegóły to już jaśnie Pan "7" niech poda...

Cytat:
2010-01-24 22:24:46, bogdan1 pisze:
pierdolce

Wnioskuje uprzejmie do braci klubowej o zajęcie się sprawą wyżej wymienionej wypowiedzi o charakterze rozumianej przez ogólnie przyjęte normy społeczne jako obraźliwej. Wnioskuje o wystawienie ostrzeżenia użytkownikowi oraz reprymendę pisemną zgodnie z art 2 par 1 naszego regulaminu klubowego.

A tak na poważnie to niej więcej z taką terminologią spotkałem się na jednym z forum samochdoowych ale nie przypomnę sobie za cholere na jakim a szkoda

Cytat:
On miał takie fajne mesio

Wnioskuję o tymczasowe zawieszenie w związku z nie wyraźnym pismem stwarzającym ciężki odczyt...

Ja od jakiegoś czasu jestem, zarejestrowany ma forum Corsy.
Jeszcze się do końca nie zagłębiłem w tamto towarzystwo, ale to głównie z braku czasu.
Na dzień dzisiejszy to:
1. Nie wiem czy są stowarzyszeniem, ale jakieś składki pobierają - masz wtedy dostęp do strefy VIP (cokolwiek to znaczy).
2. Bany lecą za:
a) błędne pisanie,
b) nieużywanie polskich znaków,
c) niecenzuralne i obraźliwe wpisy
b) zakładanie wątków, które już były,
c) pisanie nie na temat

Jednym słowem jest trochu smutno i sztywno, ale może później się rozkręci

Cytat:
2010-01-25 09:04:43, kisztan pisze:
2. Bany lecą za: c) niecenzuralne i obraźliwe wpisy

No ja ostrzeżenie dostałem za słowo gówno. Mod mi napisał, że używam wulgarnych słów na co ja mu odpisałem, że słowo gówn0 (z zerem na końcu musiałem pisać, bo autocenzura się włączała) to już w TV przed godz.23 można powszechnie usłyszeć i od wielu lat nie jest to już słowo wulgarne jak słowa na K czy CH.
Nie zrozumiał.

Cytat:
2010-01-23 23:57:36, piotr_ek pisze:
Forum Renault Laguny.

Byłem zwiedziłem i wyszedłem
Sztywno jak ...