Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
syd Tychy | 2010-02-14 22:21:02 nie ma co się zastanawiać trzeba odczytać kody błędu,a później zastanowić się co jest przyczyną usterki.pozdro. |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice | 2010-02-14 22:24:39 Trzeba odczytac kod bledu,zeby cos stwierdzic,jaki przebieg? |
jan5334 sosnowiec | 2010-02-15 00:13:06 Przebieg 74000 chciałbym tak mniej wiecej wiedziec co to moze byc po takich objawach i tym co juz wykonalem moze nie potrzebnie |
jan5334 sosnowiec | 2010-02-15 11:02:16 Przepływmierz naprawde jest czysty te dwa równoległe druciki w srodku sa srebrne a ten po boku tez czysty wiec raczej sie nie myle dzisiaj kiedy załozyłem ten przepływomierz i uruchomiłem silnik to chodził przez jakas minute rowno ale obroty były wysokie bo był zimny tak sadze a potem znów zaczeło nim trzasc i z rury terkotał jak pozdejmowałem te wszystkie osłony i ta obudowe filtra powietrza zauwazyłem ze na jednym wtryskiwaczu po prawej ostatni a wlasciwie na jego wtyczce jest troche wody w sumie nie wiem skad a co do przepływomierza to samochod był zawsze serwisowny w aso w sc wiec moze go tam czyscili na ktoryms przegladzie |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice | 2010-02-15 11:09:53
To pewnie czyscili ,bo nie spotkalem aby ktos bez czyszczenia dojezdzil do 70 tys. Wilgoc jest w gniezdzie wtyczki wtryskiwacza po wypieciu wtyczki?? |
jan5334 sosnowiec | 2010-02-15 11:20:23 nie nie odpinałem jej widze tylko ze od gory jest mokra no i dodam jescze ze jak go rano poskaladalem i odpalilem bo wczoraj odpialem akumulator to juz nie było bledu pewnie sie skasowal a jak sie dzis przejechalem to znow zaczela migac tak jak mowilem prze troche wiekszym obciazeniu silnika jak dodam gazu albo mam za wysoki bieg |