[S] Bagażnik rowerowy na hak

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Bagażnik sprowadzony z Holandii. Mieszczą się na nim 2 rowery dowolnego typu. Nie trzeba żadnych adapterów czy innych tego typu rzeczy. Rowery nie są przypinane za ramę tylko stoją na platformie. Listwa z pełnym oświetleniem i miejscem na tablicę rejestracyjną. Bagażnik jest stalowy więc waży więcej niż nowe, aluminiowe bagażniki. Jeżeli ktoś go chce założyć do espero, to nawet po założeniu rowerów, w każdej chwili można otworzyć bagażnik. Cena w klubie: 150 PLN'ów. Preferowany odbiór osobisty. Mogę go też wysłać, wtedy dochodzą koszty pewno ok. 40 PLN.
Zdjęcia:
raz
dwa
podobny do mojego
ciekawy transport
Ostatnie dwa zdjęcia są z jakiejś holenderskiej strony. Nie mam zdjęcia na moim samochodzie. Był wątek w którym Bogdan wrzucił zdjęcie złożonego bagażnika bez rowerów na haku (z Borek). Kontakty do mnie znajdują się w profilu. Decyduje kolejność zgłoszeń

Cytat:
2010-05-12 08:28:13, slayter pisze:
.. Był wątek w którym Bogdan wrzucił zdjęcie złożonego bagażnika bez rowerów na haku..

czyli to :

Jawohl.
Zapomniałem napisać, że rynny na rower mają zmienianą długość i można zmniejszyć bądź zwiększyć odległość między nimi, zgodnie z rozstawem kół w rowerze.

Klepię, reszta na priv...