16 Będziński Rally Sprint 2010-03-28

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ruszyły zapisy -> Automobilklub Zamkowy

Klasa 126p jest zdefiniowana bez sensu 650-652ccm :/

[ wiadomość edytowana przez: dommel dnia 2010-03-14 09:36:40 ]

Ciekawe czy się odbędzie czy znów odwołają...

Ja sie chyba wybiore, zamkowy robi fajne imprezy. Ale kiedy to w koncu jest bo na regulaminie pisze ze w sobote, a 28 wypada w niedziele

[ wiadomość edytowana przez: Pisiek dnia 2010-03-14 12:13:40 ]

no to wypadało by corse przegonić przed sprzedażą

Wszystko wskazuje na to że w Niedzielę, oprócz jednego miejsca w regulaminie

"... W niedziele 28 marca 2010 roku Automobilklub Zamkowy rozpoczyna sezon sportowy organizując 16 Będziński Rally Sprint

Nowa atrakcyjna trasa w tradycyjnym miejscu licząca 1250 metrów sprawdzi umiejętności technicznej jazdy wszystkich uczestników, a zgromadzonej publiczności przysporzy nie zapomnianych wrażeń.
16 Będziński Rally Sprint to pierwsza to pierwsza runda cyklu TROFEUM RALLY SPRINT. Kolejne odbędą się 25.04.br w Zawierciu, 18.09.br 2 Będzinie oraz 4.12.br ale jeszcze nie jest znane miejsce.
Serdecznie zapraszamy do udziału w zawodach. ..."

Jakby co to 11 kwietnia 3.JaworSprint - szczegóły wkrótce

Cytat:
2010-03-15 08:58:33, 130TC pisze:
Jakby co to 11 kwietnia 3.JaworSprint - szczegóły wkrótce

no i to jest wiadomość, dobrze że piszesz może sie uda zrobić z malcem

Jak będzie tylko oficjalne info załóżcie najlepiej osobny temat. Nie żeby mi przeszkadzało, że tutaj piszecie bo bardzo dobrze że wiadomo z wyprzedzeniem, ale jak będzie osobny temat to będzie łatwiej wychwycić w gąszczu wątków

ciekawe kto będzie robił bk ...

Cytat:
2010-03-15 19:16:51, mar125 pisze:
ciekawe kto będzie robił bk ...

Marek Dziuba

Cytat:
2010-03-15 17:33:45, dommel pisze:
Jak będzie tylko oficjalne info załóżcie najlepiej osobny temat. Nie żeby mi przeszkadzało, że tutaj piszecie bo bardzo dobrze że wiadomo z wyprzedzeniem, ale jak będzie osobny temat to będzie łatwiej wychwycić w gąszczu wątków

No no no oczywiście. Gdzieś nawet jest tam temat o JaworSprincie. Tak tylko nadmieniłem co by naświetlić delikatnie temat

To co wybiera sie ktoś do tego będzina? Bo jak narazie to tylko 2 maluchy na liscie

z tego co wiem to ja Rino chyba tez

ja właśnie wysłałem zgłoszenie oplem nistety ale zawsze
gdzie ma być trasa ? (duży wyryp ?? mam zawias torowy ...)

ponoc ma byc asfalt

jezeli to jest tam gdzie zwykle to trasa idzie ulicami miasta, wiec mozna rozumiec ze jest wyryp ale na szczescie na tamtym odcinku jest w miare równo

na stronie kzkgop jest komunikat, że ul. 11 listopada będzie zamknięta więc ścisłe centrum - a tam jest gładko jak nie w Polsce

Trasa mam byc po obudwu stronach rzeki wiec jak dawno dawno temu. Ja też sie wybieram z chlopakami z ZGR. Mam nadzieje ze wiecej 126 będzie na starcie żeby było z kim się poscigac.

podobno ma padać

Cytat:
2010-03-25 21:17:08, Blady pisze:
podobno ma padać

tam i bez tego jest ślisko