Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Qvasiu Polonez Caro 1.6 GLi Lublin | 2003-12-04 17:12:55 Witam!
A wiec zbliza sie druga niedziela miesiaca i kolejny lubelski spocik. Propozycja jest taka, azeby spotkac sie tam gdzie zawsze i gdzies sie wybrac... w gre wchodzi drobna proba sprawnosciowa na parkingu pod Odlewnia URSUS, przejazd przez miasto pod Zamek i tam postac, pogadac, zrobic foteczki... ... czekamy na jakies inne propozycje... i co jeszcze do ewentualnej proby, to trzeba skombinowac jakies paholeczki, pudeleczka, co by to oznaczyc trase przejazdu... wiec kmincie cos... ...z racji ze mamy jesien i wczesnie robi sie ciemno spotykamy sie o 13 przy Orlenie, pozniej zrobimy co tam mamy zrobic i moze wybrac sie pozniej "wieczorkiem" np. do McDonalda, czy gdzies w inne cieple miejsce... ...oczywiscie czekamy na inne propozycje... to sa nasze wspolne spoty i niech kazdy cos zaproponuje moze wpadnie na cos lepszego... wstepna propozycja jest taka... jakie sa wasze???... [ wiadomość edytowana przez: Qvasiu dnia 2003-12-04 17:14:37 ] |
danielek77 Miłośnik FSO fso 125pME+LPG & Ka ... Łuków | 2003-12-05 10:51:53 Moje propozycje sa raczej znane ale pogoda trochi ni bardzo...Tak wiec ja wezme dwa alaganckie pachoły A ktus tam jeszcze cus miał Co do wypadu to moze jakby była fajna pogoda bysmy nawiedzili Nowy Dwór(pomyslcie -taki mały rekonesans!)No i pachoły byłoby gdzie postawic!!! A moze by sie radomiaków tez nakreciło na lotnisko(sprobuje jak tylko dotre na ich spocik) RX bede leciał do Radomia z twoich okolic(Nałeczów)Mozemy wiec pojechac jakby co razem(tel znasz) |
LordVader Polonez 1.5LE radom | 2003-12-05 19:17:39 Ja powinienem byc ale bez bryki, podobno jest tez 14 kjs w lublinie a to tez Bym Chcial Zobaczyc.
i na pewno badz we wsi radom na spocie "daniel'ku 77" |
cebka Miłośnik FSO Było Wąskie Caro 1.9 ... Lublin | 2003-12-05 23:19:49 Ja tez tam bede(jak bym mogl przeposcic ) ,a co do dalszych dzialan to ustali sie juz na miejscu.Ten pomysl z placem pod odlewnia URSUS jest bardzo dobry,jak napisal Qvasiu urzadzimy sobie jakas sprawnosciowke i bedzie git,a jak bedzie sniezek to juz wogole pelnia szczescia .Jeszcze jedna sprawa,jezeli na spot chcialby przybyc ktos z poza lublina,a nie zna miasta to prosze o kontakt na GG:5328323,lub kom:507254229,to wtedy sia jakos umowimy,odbierzemy ta osobe i poprowadzimy do miejsca przeznaczenia |
Qvasiu Polonez Caro 1.6 GLi Lublin | 2003-12-06 17:00:54
Ten KJS jest jutro ztego co slyszalem w radiu!!! Ja sie wybieram jakby co tylko musze sie skontaktowac z kolega RXem. rozpoczyna sie to o 10 (zbiorka przy rozlewni PKN na Zemborzyckiej) apozniej na torze kartingowym... jak ktos sie wybiera to niech da mi dzisiaj jeszcze znac na kome to sie ustawimy dokladnie, bo mozna skoczyc i polukac co tam sie kręci ... a pozniej np. skoczyc w kilka osob ogkukac ten parking pod URSUEM... wiec czekam na odzew... [ wiadomość edytowana przez: Qvasiu dnia 2003-12-06 17:01:56 ] |
Plush Polonez ATU 1,6 GLI Chełm | 2003-12-08 21:18:06 Mnie niestety tym razem najprawdopodobniej nie bedzie, zato moze pojawie sie na spocie w Warszawce |
danielek77 Miłośnik FSO fso 125pME+LPG & Ka ... Łuków | 2003-12-09 10:34:17 Nio i moje przybycie staje pod znakiem zapytania wszystko sie okarze w ostatniej chwili wiec jak sie uda to bede... |
ob-Piszczyk delta 1.6 DOHC 1991 ... Opole Lubelskie | 2003-12-10 11:13:38 może w końcu uda mi się dotrzeć - ostatnim razem po..liły mi się daty (wstyd się przyznać... )
może nawet uda mi się umyć wózek! |
cebka Miłośnik FSO Było Wąskie Caro 1.9 ... Lublin | 2003-12-10 14:47:31
Zapraszamy. btw:fajnego masz tego fiacika,kilka razy mijalem cie na miescie,co ja mowie,ty mnie mijales |
Dunix Fiat 125p Lublin | 2003-12-11 15:49:44 Witam wszystkich. Ja również jak się u mnie nic nie zmieni to zamierzam się stawić na spociku po raz pierwszy... Jak rozumiem niedziela 13;00 Zygmuntowskie koło ORLENA... [ wiadomość edytowana przez: Dunix dnia 2003-12-11 15:53:08 ] |
cebka Miłośnik FSO Było Wąskie Caro 1.9 ... Lublin | 2003-12-12 01:25:45
Tak jest. btw:jako ze oddzial lubelski nie dorobil sie jeszcze zbyt wielu pacholkow,mam prosbe,pozabierajcie ze soba w miare mozliwosci jakies pudelka itp rzeczy,w kazdym razie cos,co nie uszkodzi autka przy ewentualnym uderzeniu,a pomoze przy wyznaczeniu trasy przejazdu sprawnosciowego |
RX Miłośnik FSO Polshe 1.6 GLE/1.9 GLD Lublin | 2003-12-14 18:55:16 No i spocik sie zakonczyl, frekwencja dosc wysoka bo 10 autek, buduje sie w Lublinie stała ekipa przyjezdzajaca na spoty co wazne potrafiaca sie dobrze bawic w kazdych warunkach pogodowych . Bylo troszki zimno i lekko padalo, ale pojezdzilismy sobie na parkingu przy odlewni Ursus . Ogolnie zabawa bardzo dobra i mila atmosfera, jestem zadowolny. Wieksza i bardziej szczegolowa relacje pisemna przygotuje Orem , beda tez foteczki. |
danielek77 Miłośnik FSO fso 125pME+LPG & Ka ... Łuków | 2003-12-15 17:33:26 Do której lobuzy balowaliscie O 15-tej byłem juz w Lublinie ale pewnie było juz po... Nio cuz do nastepnego raza |
cebka Miłośnik FSO Było Wąskie Caro 1.9 ... Lublin | 2003-12-15 17:35:44
Zaluj ze cie nie bylo,spocik skonczyl sie okolo 16,mogles smialo jeszcze wpadac,albo lepieh przyjechac |
Qvasiu Polonez Caro 1.6 GLi Lublin | 2003-12-15 18:11:23 No bylo elegancko... wspaniala atmosfera... pozdrowienia dla wszystkich obecnych i tych, ktorzy nie dotarli... mam nadzieje, ze nastepnym razem pogoda nam bardziej dopisze i bedzie na czym sie poslizgac ... czekam teraz na wyjazd do Radomia jesli wszystko bedzie zorganizowane i zycie pozwoli, to sie na to pisze... jeszcze raz pozdrowionka dla wszystkich... tak trzymac dalej... ... |
GDA Miłośnik FSO 3city | 2003-12-23 08:42:06 Czytałem w galerii że nie możecie doczekać się zdjęć
Dziś juz w godzinach wieczornych powinny być Przepraszam za lekkie opóźnienie |