[MKV] Problem z pompa paliwa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam taki problem przyjechałem do z najmowego postawiłem samochód i po godzinie chciałem odpalić a tu bęc pompa nie pompuje wiec sprawdziliśmy napięcie na pompę i szło tam 8,90 no to cóż wzięliśmy odpięliśmy wiązkę z pompy i na krótko podłączaliśmy tez nic pompa nawet nie drgnęła 2 godziny walczyliśmy z pompa juz po totalnym wkurzeniu się olaliśmy sprawę i podłączyliśmy kabel z powrotem i nagle po przekręceniu kluczyka pompa zadziałała wie ktoś czym to może być spowodowane bo to nie pierwszy raz się już tak zrobiło ;/ Raz działa a raz nie już porostu ręce opadają.

Proszę o pomoc i jak by ktoś był tak miły dać schemat instalacji pompy był bym wdzięczny.

[ wiadomość edytowana przez: Miro dnia 2010-04-21 18:55:29 ]
[ powód edycji: edycja prefixu, czytamy regulamin :-x ]

Wyjmij pompę z baku i podłącz "na krótko" zasilanie wtedy będziesz wiedział czy to pompa nawala czy coś innego u mnie była podobna sytuacja...okazało się, że wtyczka która jest w "dekielku" co się wkręca w bak była pęknięta i raz łączyła a raz nie

Wyjmij pompę z baku i podłącz "na krótko" zasilanie wtedy będziesz wiedział czy to pompa nawala czy coś innego u mnie była podobna sytuacja...okazało się, że wtyczka która jest w "dekielku" co się wkręca w bak była pęknięta i raz łączyła a raz nie