Jaki wzmacniacz do 300zl?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jaki wzmacniacz polecacie do tej kwoty? moze byc nowy lup uzywka..

moze:
- Blaupunkt GTA 480
- BOSCHMANN XR-888
- Peiying PY-B2H76R
- SONY XM-754HX
- Boschmann Z-8528X
???

wzmachol ma napedzic sub'a

ludzie na forach bardzo chwala peiyinga ... powiem ci ze tez sie do niego przymierzam.

Powiedz najpierw jakiego suba on ma napedzac?

ja tam swoje soundmagus!!!!!!!!!!!!!!zajefajny wzmak spaliłem na nim toxica ma moc niema co

[ wiadomość edytowana przez: kamaro111 dnia 2008-07-08 21:58:43 ]

nad subem to tez bede jeszcze myslal ale tak max 400W RMS

ja polecam skrzynię z magnatem xpress fajnie grają,koleś ma w alfie i naprawdę daje dobry bass....swoją drogą 400rms to nie jest mało

[ wiadomość edytowana przez: kamaro111 dnia 2008-07-08 22:05:23 ]

No xpressa 12" tez moge polecic, dosc ladnie gra jak na ta polke cenowa gra. W przyszlym roku bede go kupowal i mam zamiar go napedzic wzmacholem Blaupunkt BSX-150. Te nowe wzmacniacze siadaja w porownaniu nowy 150RMS, a moj blaupunkt 150RMS.

mefis22 nie mogę się z tobą zgodzić,widziałeś soundmagusa? wzmacniacz wykonany w technologi smd zajmuje mało miejsca ale moc to on ma
dobra,dobra bo zaczną mnie prześladować że swoje chwalę tak naprawdę miałem wiele wzmacniaczy na twoim miejscu szukałbym czegoś na końcówkach toshiby np 5200 to jest końcówka 150v wiec w mostku potrafi oddać sporo mocy

[ wiadomość edytowana przez: kamaro111 dnia 2008-07-08 22:10:39 ]

Cytat:
2008-07-08 22:08:39, kamaro111 pisze:
mefis22 nie mogę się z tobą zgodzić,widziałeś soundmagusa? wzmacniacz wykonany w technologi smd zajmuje mało miejsca ale moc to on ma dobra,dobra bo zaczną mnie prześladować że swoje chwalę tak naprawdę miałem wiele wzmacniaczy na twoim miejscu szukałbym czegoś na końcówkach toshiby np 5200 to jest końcówka 150v wiec w mostku potrafi oddać sporo mocy [ wiadomość edytowana przez: kamaro111 dnia 2008-07-08 22:10:39 ]

Nie widzialem Soundmagusa i nie slyszalem o takiej firmie wogule. Moj blaupunkt tez dosc maly tylko dosc ciezki.

no właśnie nikt o takiej firmie nie słyszał i nikt nie chce się wypowiedzieć z prostej przyczyny wzmacniacz nie jest dostępny w Polsce ale gra naprawdę wyśmienicie.Czasami zdarza się że nawet wzmacniacze no name są skonstruowane na tych mosfetach dobra przetwornica w parze z dobrymi mosfetami robią cuda

Sorki zapomniałem się oczywiście soundmagusa w tej cenie nie dostaniesz poszukaj na allegro były kiedyś wzmacniacze buszmena chyba q9000 naprawdę dobry wzmacniacz do napędzenia subwoofera typowy monoblok do zabudowy,jednak przyszłościowo szukałbym jakiegoś wzmacniacza 4 kanałowego

Poszukaj CarPowera na Allegro, podobno świetne wzmaki. Ludzie je chwalą. Ja w tej chwili mam podobny dylemat jak Ty i raczej postawie na coś z Blaupunkta lub CarPowera.

Ja mam wzmachol MacAudio 600W podpiętego pod tube (przrobiną na skrzynie) Blaupunkt i w Scorpio lustra latają nieźle!! Nie narzekam!! Power zawsze jest

CarPower chwalone wzmacniacze z czystym sumieniem również polecę

to ze carpower sa bardzo dobre to wiem, ale to juz 450zl a nie 300zl, a uzywanego nie trafi sie:/

mam tego Blaupunkta 480 i podlaczone pod niego Lanzara MAX 12 i 2 glosniki Lanzara 7'X10' i powiem ci ze spokojnie wystarczy!!:] raz jechalem sluchajac baardzo glosno muzyczki bo fajny bassik był akurat, to w pewnym momencie zaczynalo mi brakowac tchu bo tak sciskalo fajnie w samochodzie

deathrider_85
Zablaupunkta bym sie niebrał miałem go kiedyś w dwóch civivach i niewarto. Teraz zainwestowałem w PEIYING moze troche droższy ale to pare zł ale lepiej sie opłaca jak potrzebujesz basu i chalasu w pełni ci sie odwdzięczy w zamian za dobra muze ja Słucham Hardstylu i pięknie pompuje

allegro.pl/item1051520749_carpower_hpb_602_350w_kable_dietz_wysylka_0zl.html

tu masz fajny sprzet za 300pln z kablami. Wiem bo testowalem polecam szczerze daje rade

Ja polecam wzmaki z USA Twistera 1000W ma 660W w RMS i naprawde pięknie napędza woofer 30cm 600W w znamionowiej 300w w RMS i 2 Xplody 330W. Teraz będę zmieniał wzmaka na Alpine V12 bo to dopiero ładnie huczy także Twistera mam na sprzedanie