Poszerzanie felg

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam.wie ktos kto poszerza stalowe felgi? i za ile?

Stefan z Bedonia, za dwa gile. rekomendujesz?

SZUKAJKA - SE KLYKNIJ

W Mikołówie k. Katowic jest gość który poszerza fele za 60 zł/ szt.

Cytat:
Pojedz do p.Mandery z Mikołowa. On poszerza wzystkie rozmiary felg (12`-15`)na jaka chcesz szerokosc (według uznania). Cena poszezenia jednej feli to 60 zł... Tel. kontaktowy (32) 226 29 44

Cytat:
Pojedz do p.Mandery z Mikołowa. On poszerza wzystkie rozmiary felg (12`-15`)na jaka chcesz szerokosc (według uznania). Cena poszezenia jednej feli to 60 zł... Tel. kontaktowy (32) 226 29 44

ten samy Plebiscytowa 20

poszerzalem u niego motylki 14 na 7 cali. nie jestem specem w tej dziedzinie ale jest troche niedorobek. rozcina fele wkalda stalowy pasek i spawa na tokarce.
po odbiorze felg powiedzial ze nie wie jak bedzie z szczelnoscia i jak chce bezdetkowe opony to zebym sylikonem spawy przejechal..... badz zalozyl detki
wzial 60 za sztuke mam 7 cali motylki tylko nie wszedzie rowno jest zespawane, widac ze kawalek jest nierowno wspawany i raczej zadna szpachla czy czyms sie nei wyrowna tego.
nie jestem do konca zadowlony ciagle szukam opon i jak to rozwiazac. na razie jezdze na ats 8/13
jak ktos ma jakies inne odczucia od tego pana to z checia wyslucham i co najlepiej zrobic z tym fantem.
oddalem mu najlpesze motylki z 8 zero bicia nei wiem jak teraz na wywazarce z oponom ale bedzie juz na pewno gorzej.
lepszym rozwiazaniem jest chyba spawanie z 2 sztuk 1 szerokiej jak mialem seryjnie w Honkerze made in FSR

w honkerze mialem z 2 zukowskich jedna felge na ktorej ladnie wygladala 225. a co do detek na motylkach zastanawia mnei czy spawy szlifowane katowka nei potna mi ich przy pierwszym kilmetrze badz 2.
nei chcialem nikogo oczernic ale tak to wyglada z mojego punktu widzenia

to sa poszerzki

ja raczej mialem takie

fajny płomień

Cytat:
2007-02-01 00:50:48, Krzyh00 pisze:
to sa poszerzki

Tarpan pana Bryzka???

odgrzebuję stary temat żeby nie było, że śmiecę i nie korzystam z wyszukiwarki. Otóż mam pytanie: czy ktoś jeszcze zna kogoś z Łodzi kto poszerza felgi??

W łodzi z tego co wiem to nie ma nikogo.

Ja robiłem u Mandery, ale cena się zmieniła - zaczyna się od 80 za szt, można negocjować jak się daje kilka kompletów.

Cytat:
2007-12-29 17:37:51, MAD_DOGG pisze:
80 za szt,

to ci Mandera
a chcialem poszerzyc dwie sztuki bo bylo po 60

www.cultstyle.pl

piotr64

krosno

pgorczyca@poczta.fm

gg9112828

1) poszerzenie felg 4 szt to 280 zł
2) piaskowanie płace gościowi zależnie od felg 60 do 70 zł
3) malowanie na gotowo to120 do 140 zł w zależności od lakieru jaki sobie klijent zażyczy
a jeżeli chodzi o felgi to w jakiej cenie uda mi się kupić ale to uzgadniam z klijentem
terminy wykonania około 2 do 3 tygodni chyba że praca zawodowa mi przystawi wiec może trwac troszke dłużej

LUB

herflik

gg 8033375
kom 506548464
Jestem z okolic Bielska-Białej

Odświerze troszke temat chyba ze znowu mnie ktos zje**e ze to nie w tym miejscu

Gdzie w Krk mozna poszerzyc felgi ?? i ile mnie wiecej to kosztuje ??

Wykonam poszerzenie felg stalowych w każdym rozmiarze jak i na każdą szerokość.
Mogę to zrobić z felg powierzonych lub własnych po wcześniejszym uzgodnieniu.

Więcej szczegółów na stronie - www.poszerzaniefelg.pl

Na zamówienie wykonam rozpórki do każdego samochodu

[ wiadomość edytowana przez: kadidrag dnia 2010-05-27 07:21:54 ]