[MKVII] Tylna rozpórka, co gdzie i jak??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie i Panie chodzi mi o tylna rozporke taka jak ta: KLIK

jak to sie dokladnie montuje?? wczoraj oblookalem tylne kielichy ale nie mam zadnego pomyslu... moze ktos ma takie cudo zamontowane i moglby podrzucic jakies foty??

trzeba wiercic w kielichach otwory na sruby

Nie wiem czy dobrze zrozumialem, jezeli nie prosze mnie poprawic.

Wychodzi na to ze trzeba w kielichach wywiercic dziury na wylot. Od strony kol wlozyc sruby i skrecic wszystko nakretkami od strony bagaznika??

Dokładnie tak.

Albo mając spawarkę możesz wspawać sobie kawałek profila i też będzie git serio.

Na Ebay'u widziałem kiedyś rozpórke tył zakładaną NA kielichy tak jak przednią. Też myślałem nad rozpórką, ale ta którą pokazałeś jak dla mnie odpada.

-----------------
Nie bierz życia na serio, i tak nie wyjdziesz z niego żywy..

Cytat:
2010-07-16 10:35:19, Venom_4x4 pisze:
Na Ebay'u widziałem kiedyś rozpórke tył zakładaną NA kielichy tak jak przednią. Też myślałem nad rozpórką, ale ta którą pokazałeś jak dla mnie odpada.

a co z nia nie tak??

Nie podoba mi się to, że trzeba wiercić w kielichach. To moje subiektywne odczucie. wiem że rozpórek takich jak pokazałeś jest zdecydowanie więcej i sporo osób właśnie takie montuje.

ps: mówiąc że "odpada" nie miałem na myśli konkretnie tej, którą pokazałeś, tylko taki typ.

-----------------
Nie bierz życia na serio, i tak nie wyjdziesz z niego żywy..

gdyby ktoś się skusił na tą rozpórkę od tego sprzedawcy mogę ją załatwić troszkę taniej ją jak coś to priv i atakuje