Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-09-28 21:55:09 Biznse to Saper_ przyjarał sprzęgło, nie ja
Pozdro. |
SaPeR_ Daewoo Espero 1,5 LPG Lębork | 2003-09-28 22:03:55 No, w koncu moge sie zalogowac, dzieki Zoltar za pomoc. Jutro sprawdze to slizganie, miejmy nadzieje ze sie slizgac nie bedzie bo sie powiesze |
Biznes OMEGA BFL Stary Sącz | 2003-10-04 22:28:12 katalizator capi raczej jak zepsute jajka |
Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2003-10-05 21:59:23 spoko sprzegiełko sie przydumiło ja moje ostatnio "docierałem" jako że mam nowe i niestety każde ruszanie powodowało szarpanie trza je było dopasować do docisku procedura prosta zaciagamy reczny wrzucamy 3 obroty na 4 tysiaki i puszczamy sprzegielko jak poczujemy swad konczymy procedure.! po 3 razie takiego docierania sprzegiełko juz nie szarpie.! nareście działa jak powinno.!
badrdziej Extremalny przypadek miał moj ojciec jak naciągał drut poldkiem po 10 naciagnieciu hehe zapinamy 11 drucik ojciec jedyneczka gaz puszcza sprzegło a poldek stoi w miejscu hehe wiecie jaki szok.!!!! szło go ręką utrzymać po puszczeniu sprzegła.! Sprzegiełko ostygło i zrobiło jeszcze 120 tyś km i pewnie nadal jeżdzi w poldku tyle ze już u innego właściciela.! |