[S] Części drzwi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W związku z wymianą wszystkich drzwi w moim espero mam na sprzedaż/oddanie 4 boczki drzwi, szyby, silniczki, klamki itp. Są też części lusterka pasażera nie wiem czy sprawne, bo od razu przełożyłem moje. Jak ktoś czegoś potrzebuje to pisać na priv.

Pozdr.

tyle klamki mnie interesują i stelaż lusterka kierowcy
a i moze boczek tylny prawy

Odgrzewam starego posta. Wreszcie miałem czas, żeby boczki porozbierać i porobić zdjęcia
Na sprzedaż to co widać na zdjęciach poniżej i nie tylko :

Boczki - oddam za darmo ze względu na ich stan (moge zrobić dodatkowe zdjęcia)
Lusterko - silniczki działają, brak tych plastikowych zębatek, bo potrzebowałem do innego lusterka, stelaż wygląda na niezłamany, jedynie ten czarny trójkąt pęknięty.

Reszta części: jakieś klamki, 3 siłowniki (pasazera i tylnych drzwi), i inne. Przyciski sterowania szybami sprawne (zatrzaski widać na zdjęciach), w jednym z boczków jest zamontowany przycisk szyb pasażera, mogę sprzedać osobno oczywiście ( ten od kierowcy też)

Posiadam jeszcze boczek kierowcy (tapicerka chyba taka jak w tych na zdjęciach). Razem z panelem sterowania szybami !!

DODATKOWO WSZYSTKIE SZYBY Z DRZWI !!

Co do ceny, to proszę pisać, na pewno się dogadamy, u mnie to i tak leży

Pozdr.

[ wiadomość edytowana przez: robertkaluza dnia 2010-06-13 23:51:39 ]

[ wiadomość edytowana przez: robertkaluza dnia 2010-06-13 23:51:59 ]

Odświeżam. Wszystko ciągle na sprzedaż.
Doszło jeszcze lusterko od strony pasażera (nowy typ). Sprawne, ale z połamaną obudową (prowizorycznie sklejona).

Zależy mi, żeby się pozbyć tych rzeczy, więc jak ktoś potrzebuje to pisać !! szyby po 30zł sztuka, chyba że ktoś będzie brał wszystkie to za 100zł komplet. Części drzwi po 5-10zł.

Zdjęcie sterowania szybami (20zł) :

Pozdr.

A w tym drugim lusterku zębatki są całe? Jak tak to rezerwuję.

A znalazła by się może kompletna wewnętrzna klamka do drzwi pasażera ? Bo akurat jedna by mi się przydała

Masz może mechanizm zamka z lewych tylnych drzwi?

a więc tak, lewy tylny boczek drzwi bym przygarnął, bo mój jakiś cały zniekształcony jest, kolejna rzecz to ta pokrywa z przyciskiem także lewy tył, oraz przycisk od pasażera bo nie wiem u mnie coś nie działa a juz go czyściłem... oraz szyba drzwi kierowcy bo mam porysowaną, lecz tutaj miałbym prośbe w pomocy o wymiane, bo sam nie bardzo dam chyba rade. Lecz na razie z szybą nic pewnego.

A jak zaczepy na tych drzwiach są jakeiś ?
Ile by wyszło ? i gdzie można się spotkać ?

Może wiecej bym zabrał to kwestia cen itd.

Jak coś mam także niepotrzebne lewe lusterko lecz popękana obudowa, sam mechanizm dobry i lustro

[ wiadomość edytowana przez: VEndriuV dnia 2010-07-22 11:07:31 ]