Do Grupy Śląskiej - prośba

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Witam i od razu pytam , czy ktoś z sanownych Ślązaków zna jakowyś tani ale trochę lepsiejszy od namiotu nocleg w okolicach Spodka. Potrzeba przenocować troje nawiedzonych kibiców naszych siatkarzy w nocy z soboty na niedzielę (14-15.07).
Owi nawiedzeni to moje osobiste siostrzyczki z jednym takim przyżenionym do rodziny . Ja niestety nie mogę się wybrać na finały .
Jakby co wpadło w oko to będę dźwięczny za info.
pzdr. carbol.

Cytat:
2007-07-11 16:02:48, carbol pisze:
Owi nawiedzeni to moje osobiste siostrzyczki (...)

Bez zdjęcia nie da rady....

OBIEdwie zajęte .
...poza tym ja się zwracam do dobrych ludzi na Śląsku,
a nie do pyrka .

na przeciwko spotka jest hotel Qbus i Nowotel
a tak to niestety ci niepomoge...

To może jeszcze uściślę - może jakieś kwatery prywatne, pensjonat niedrogi, albo coś podobnego...

Cytat:
2007-07-11 18:47:06, carbol pisze:
To może jeszcze uściślę - może jakieś kwatery prywatne, pensjonat niedrogi, albo coś podobnego...

Tia... a może gospodarstwo agroturystyczne na hasioku? Sorki, ale NMSP. A tak na poważnie, to sądzę, że w Katowicach to ewentualnie tylko jakieś hotele i to niezbyt tanie, ale mogę się mylić- niech się wypowiedzą Ci, co naprawdę to wiedzą.

Cytat:
2007-07-11 17:23:17, patrykowski pisze:
(...) na przeciwko spotka (...) niepomoge...

słownik nie gryzie

[ wiadomość edytowana przez: teltom dnia 2007-07-11 22:26:41 ]

szperając trochę w google...

1

2

3

4

5

6

pozdro

już wybrane i zaklepane dzięki.

W Gdańsku mogę siostry przenocować

Za ewentualne ciąże nie odpowiadam

Odświeżam kotleta coby śmietnika nie robić

Gdyby ktoś z grupy śląskiej był zmuszony do wymiany tłumika końcowego, to proszę o zachowanie dla mnie tego starego/zużytego

Może być pordzewiały, dziurawy.........
Może być też sama puszka bez rurek
Potrzebny mi taki na wzór i testy

Browar przy odbiorze gratis

Cytat:
2008-04-24 23:50:48, krzychu_ch pisze:
Odświeżam kotleta coby śmietnika nie robić Gdyby ktoś z grupy śląskiej był zmuszony do wymiany tłumika końcowego, to proszę o zachowanie dla mnie tego starego/zużytego Może być pordzewiały, dziurawy......... Może być też sama puszka bez rurek Potrzebny mi taki na wzór i testy Browar przy odbiorze gratis

Przepraszam, a co "sioszczyczki" Carbola mają wspólnego z tłumikiem...?

Pewnikiem krzychu_ch tego broearka już sam przed pisaniem obalił i dlatego ten "wontek" wyciągnął .

Pzdr. carbol.

Cytat:
2008-04-24 23:50:48, krzychu_ch pisze:
Odświeżam kotleta coby śmietnika nie robić

Szukam Pracywyksztalcenie:średnie,prawojazdy kat B,C,Uregulowany stosunek do Słuzby wojskowej i Chec do pracy

jak ktos zna jakies info na temat jakies pracy czy cos w tym stylu prosze o kontakt
Pozdrawiam

Cytat:
2008-04-25 18:25:33, patrykowski pisze:
Szukam Pracywyksztalcenie:średnie,prawojazdy kat B,C,Uregulowany stosunek do Słuzby wojskowej i Chec do pracy jak ktos zna jakies info na temat jakies pracy czy cos w tym stylu prosze o kontakt Pozdrawiam

A miałeś mieć dwa etaty
Pracy jest od ch..ja - przynajmniej u nas
Jak ktoś chce to znajdzie

Cytat:
2008-04-25 14:04:51, carbol pisze:
Pewnikiem krzychu_ch tego broearka już sam przed pisaniem obalił i dlatego ten "wontek" wyciągnął . Pzdr. carbol.

Chodziło mi o temat
A nie Twoje sioszczyczki

Nie mniej jednak tylny tłumik do espero poszukiwany

lecz jednak praca jest na czarno a ta druga srednio oplacalna a pozatym zawsze moge szukac nowej i lepszej pracy

Cytat:
2007-07-11 18:47:06, carbol pisze:

Nie trzeba było nam zabierać finanse na budowę drogi Bytom Stadion Śląski (ominięcie centrum Chorzowa), kolej Katowice dworzec - lotnisko Pyrzowice i inne. Autonomia dla Śluuunska !!! Warszawioki do Warszawy ! Niech od noooos się proszą wąąąągla na opał i profili stalowych na autrostrady. Ino doicie najbogatszy region w Polsce I jeszcze ich nocój !

[ wiadomość edytowana przez: MarEsp20 dnia 2008-04-26 08:53:32 ]

O kurka teraz zobaczyłem daty postów ale i tak im się należy Euro 2012 dla Chorzowa !!!

Cytat:
2008-04-26 08:59:55, MarEsp20 pisze:
O kurka teraz zobaczyłem daty postów ale i tak im się należy Euro 2012 dla Chorzowa !!!